Хіромант Люція Одеса відгуки
|
|
АліNa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Люція Одеса відгуки
Мені порадили сходити до Люції для вирішення моїх особистих питань. підкажіть хтось був у цього хіроманта і які відгуки?
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Цитата АліNa ( ) Мені порадили сходити до Люції для вирішення моїх особистих питань. підкажіть хтось був у цього хіроманта і які відгуки? Я була у Люції, вона відповіла на всі питання, які мене цікавили, пояснила, що і як потрібно робити, і в мене все вийшло.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата ssofiaa ( ) Я була у Люції, вона відповіла на всі питання, які мене цікавили, пояснила, що і як потрібно робити, і в мене все вийшло. Хіромантія не пророкує майбутнє, а теоретично дає приблизний план життя, і Люція за цими лініями підказує, що краще робити і куди потрібно рухатися.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата Lilnas ( ) Хіромантія не пророкує майбутнє, а теоретично дає приблизний план життя, і Люція за цими лініями підказує, що краще робити і куди потрібно рухатися. Хіромант Люція зчитує ту інформацію, яка вже є і закладена на ваших руках, вона може направити вас на правильний шлях, але ніяк не передбачити подальшу долю. Долю ви робите самі за її підказками!
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Alyonka ( ) Хіромант Люція зчитує ту інформацію, яка вже є і закладена на ваших руках, вона може направити вас на правильний шлях, але ніяк не передбачити подальшу долю. Долю ви робите самі за її підказками! Я зверталася до Люції, вона відкоригувала мені долю, в принципі я задоволена!
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата mirra ( ) Я зверталася до Люції, вона відкоригувала мені долю, в принципі я задоволена! Люція дуже сильно допомогла мені розібратися в собі і відповіла на всі мої запитання. Завжди цікаво дізнатися щось нове від себе від такого фахівця, тому рекомендую!!!
|
|
| |
Ліна5 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна проконсультуватися з Люцією?
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата Ліна5 ( ) Підкажіть, як можна проконсультуватися з Люцією? Люція зараз консультує онлайн по середах і п'ятницях, зв'язатися з нею можете через телеграм, вайбер, whatsapp 0950937820
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 9 |
Майор
| Цитата Alyonka ( ) Люція зараз консультує онлайн по середах і п'ятницях, зв'язатися з нею можете через телеграм, вайбер, whatsapp 0950937820 Раджу! Дуже пізнавально, чітко і цікаво розкрила багато питань з різних життєвих сфер.
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Цитата Cristal ( ) Раджу! Дуже пізнавально, чітко і цікаво розкрила багато питань з різних життєвих сфер. Мені Люція допомогла правильно відкоригувати долю і позбавила багатьох проблем!
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Zhanna072 ( ) Мені Люція допомогла правильно відкоригувати долю і позбавила багатьох проблем! Я зверталася з приводу подальшого навчання сина, за лініями його руки Люція підказала, який напрямок обрати. Вдячна їй і рекомендую звернутися!
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Рекомендую! Якщо у вас є конкретні питання по вашій долі, Люція підкаже, як правильно вчинити. тільки не забивайте, що він ваших вчинків змінюють лінії на руці і якщо ви зробите щось неправильно, то те, що вам сказали, може не статися!
|
|
| |