Ворожка Люція Одеса відгуки
|
|
Solnyshko57 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Люція Одеса відгуки
Потрібно проконсультуватися з хорошою ворожкою. Можете підказати до кого краще звернутися?
|
|
| |
stassya | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Solnyshko57 ( ) Потрібно проконсультуватися з хорошою ворожкою. Можете підказати до кого краще звернутися? Зверніться до Люції, вона добре консультує. Працює тільки з виразно заданих питань.
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата stassya ( ) Зверніться до Люції, вона добре консультує. Працює тільки з виразно заданих питань. Побувала у Люції і за тиждень влаштувалася працювати у фірму, яку давно мріяла, але не виходила.
|
|
| |
Svetlanaaa9 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Елеонора6 ( ) Побувала у Люції і за тиждень влаштувалася працювати у фірму, яку давно мріяла, але не виходила. Здрастуйте, дівчатка! Хочу вам розповісти історію свою і порадити Люцію, допомагає вона молитвами. Чоловік мій, душа в душу стільки років прожили з ним, раптом різко змінився, запив, справи в нього погано пішли, весь час незадоволений, бурчить. І чим далі, тим гірше - вже думала все, піде. Шукала довго я допомоги, поки подруга не порадила звернутися до Люції. Допомога її працює. На чоловіка магічний вплив виявився, тому й змінився так різко. Дівчата, забула вам уточнити, що дзвонити їй марно. Пишіть відразу на вотсап, вайбер, телеграм, якщо хочете по допомогу звернутися.
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Svetlanaaa9 ( ) Здрастуйте, дівчатка! Хочу вам розповісти історію свою і порадити Люцію, допомагає вона молитвами.Чоловік мій, душа в душу стільки років прожили з ним, раптом різко змінився, запив, справи в нього погано пішли, весь час незадоволений, бурчить. І чим далі, тим гірше - вже думала все, піде. Шукала довго я допомоги, поки подруга не порадила звернутися до Люції. Допомога її працює. На чоловіка магічний вплив виявився, тому й змінився так різко. Дівчата, забула вам уточнити, що дзвонити їй марно. Пишіть відразу на вотсап, вайбер, телеграм, якщо хочете по допомогу звернутися. У мене було дуже багато проблем: сімейних, у плані навчання, роботи. Щосили намагалася не сумувати, але тут моя найкраща подруга порадила мені звернутися до Люції. Я дуже сумнівалася в успіху, бо з дитинства не вірила в усе це. Подруга навіть вирішила поїхати зі мною і підтримати. Ця жінка допомогла мені. І не тільки змогла зняти всілякі пристріти і псування, а й допомогла психологічно, дала кілька порад щодо життя, відразу стало набагато легше вже від її слів. Ну, і всі її ритуали, звісно, допомогли. Життя пішло в гору, за що дуже вдячна їй.
|
|
| |
Gloria09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Lybava ( ) У мене було дуже багато проблем: сімейних, у плані навчання, роботи. Щосили намагалася не сумувати, але тут моя найкраща подруга порадила мені звернутися до Люції. Я дуже сумнівалася в успіху, бо з дитинства не вірила в усе це. Подруга навіть вирішила поїхати зі мною і підтримати. Ця жінка допомогла мені. І не тільки змогла зняти всілякі пристріти і псування, а й допомогла психологічно, дала кілька порад щодо життя, відразу стало набагато легше вже від її слів. Ну, і всі її ритуали, звісно, допомогли. Життя пішло в гору, за що дуже вдячна їй. Життя до Люції було тихий жах. Після розлучення з чоловіком у мене почалися проблеми з чоловіками, нічого не розуміла, що відбувається. Як виявилося, його нинішня дружина навела на мене приворот на нещастя в особистому житті... Люція допомогла мені, вона вичитала мене молитвами!!! Уже через три місяці в мене з'явився чоловік, з яким у нас відбудеться весілля вже через місяць! Я щаслива!
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 7 |
Майор
| Цитата Gloria09 ( ) Життя до Люції було тихий жах. Після розлучення з чоловіком у мене почалися проблеми з чоловіками, нічого не розуміла, що відбувається. Як виявилося, його нинішня дружина навела на мене приворот на нещастя в особистому житті... Люція допомогла мені, вона вичитала мене молитвами!!! Уже через три місяці в мене з'явився чоловік, з яким у нас відбудеться весілля вже через місяць! Я щаслива! Розповім вам свою невелику історію, не буду багато розповідати, тому що занадто особисте. Нещастя мене просто переслідували, все було дуже погано. Але моя знайома порадила проконсультуватися з Люцією Вона мені допомогла впоратися з цими бідами, я вдячна цій жінці дуже.
|
|
| |
Java | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як мені можна потрапити до Люції?
|
|
| |
Svetlanaaa9 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Java ( ) Як мені можна потрапити до Люції? Наразі з Люцією можна проконсультуватися тільки онлайн за телефоном 0950937820 або через вайбер, телеграм або whatsapp.
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, в які дні вона приймає і вартість прийому?
|
|
| |
stassya | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата vera67 ( ) Підкажіть, в які дні вона приймає і вартість прийому? Люція приймає по середах і п'ятницях, вартість прийому різна, залежить від вашої проблеми і починається від 1000 грн.
|
|
| |
Dod45 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Друзі хочу порадити вам чудового професіонала Люцію, сам особисто звертався до неї 2 рази: перший раз - через особисту проблему стосовно здоров'я, вдруге - вже задоволений результатом першого походу, звернувся через роботу, і знову залишився задоволений!
|
|
| |