Ясновидиця Люція Одеса відгуки
|
|
Maryanna5 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ясновидиця Люція Одеса відгуки
Цікавлять відгуки про ясновидиць, які реально можуть допомогти. Хто звертався, порадьте!
|
|
| |
Ніка358 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Maryanna5 ( ) Ясновидиця Люція Одеса відгукиЦікавлять відгуки про ясновидиць, які реально можуть допомогти. Хто звертався, порадьте! Поспішаю поділитися з вами позитивним відгуком про чудову жінку ясновидицю - Люцію. Не хочу багато розповідати, бо є особисте. Були проблеми, пов'язані з фінансами і стосунками в моїй родині, відчувала самотність. Люція допомогла мені в усьому розібратися і вичитала всі мої нещастя молитвами. Нині все налагоджується: знову спілкуюся з сім'єю, з фінансами все теж поступово приходить у норму.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Ніка358 ( ) Поспішаю поділитися з вами позитивним відгуком про чудову жінку ясновидицю - Люцію. Не хочу багато розповідати, бо є особисте. Були проблеми, пов'язані з фінансами і стосунками в моїй родині, відчувала самотність. Люція допомогла мені в усьому розібратися і вичитала всі мої нещастя молитвами. Нині все налагоджується: знову спілкуюся з сім'єю, з фінансами все теж поступово приходить у норму. Ділюся досвідом у пошуках ясновидиці. Дівчата, які шукають допомоги у вирішенні проблеми Сама шукала протягом майже року людину, яка змогла б мені допомогти розібратися в почуттях. Знайшла Люцію, так само за рекомендаціями. Її результати проявлялися в термін, який вона обіцяла. Рекомендую!
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Цитата Yasya ( ) Ділюся досвідом у пошуках ясновидиці. Дівчата, які шукають допомоги у вирішенні проблемиСама шукала протягом майже року людину, яка змогла б мені допомогти розібратися в почуттях. Знайшла Люцію, так само за рекомендаціями. Її результати проявлялися в термін, який вона обіцяла. Рекомендую! У мене була дуже моторошна проблема: снилися кошмари, в яких були небіжчики, причому переважно - мої родичі. Мучили вони мене близько півроку. Ось подруга й підказала проконсультуватися з Люцією. Вона порадила мені, що потрібно зробити, і завдяки її рекомендаціям, які я зробила, але, чомусь ці "парфуми" перестали приходити до мене.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Anni1 ( ) У мене була дуже моторошна проблема: снилися кошмари, в яких були небіжчики, причому переважно - мої родичі. Мучили вони мене близько півроку. Ось подруга й підказала проконсультуватися з Люцією. Вона порадила мені, що потрібно зробити, і завдяки її рекомендаціям, які я зробила, але, чомусь ці "парфуми" перестали приходити до мене. Вона цілитель душі. Працює з будь-якими ритуалами, не жінка а ангел. Здебільшого працює зі стосунками. Чистки та захист. Рекомендую!
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| У мене були великі проблеми з фінансами, бізнес, який я відкрила, приносив мало грошей і не окупався. Але доброї душі жінка - Люція допомогла. Усі мої справи пішли в гору, все стало на свої місця.
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Fanyaa ( ) У мене були великі проблеми з фінансами, бізнес, який я відкрила, приносив мало грошей і не окупався. Але доброї душі жінка - Люція допомогла. Усі мої справи пішли в гору, все стало на свої місця. Два роки після смерті чоловіка я була в моторошному стані й не знала, як мені жити далі. Навалилося все й одразу. Думала ніколи не вийду з цього стану. Приятелька порадила звернутися до Люції, яка допомагає за допомогою молитов. Я спочатку не повірила, але все ж таки зважилася. Ви знаєте результат, перевершив усі мої очікування. Вона повернула мене до життя.
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Kiwi3 ( ) Два роки після смерті чоловіка я була в моторошному стані й не знала, як мені жити далі. Навалилося все й одразу. Думала ніколи не вийду з цього стану. Приятелька порадила звернутися до Люції, яка допомагає за допомогою молитов. Я спочатку не повірила, але все ж таки зважилася.Ви знаєте результат, перевершив усі мої очікування. Вона повернула мене до життя. Буквально минулого тижня я була зовсім іншою людиною. Моя особиста була зруйнована, кохана людина пішла, сльози....горе....сил не було зовсім. Стала шукати вихід, як можна повернути свою другу половинку, вирішила звернутися до Люції, оскільки втрачати вже нічого було. Сказати, що я в захваті від результату роботи з нею, не сказати нічого. Якщо у вас проблеми рекомендую звернутися до Люції.
|
|
| |
Kino54 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна зв'язатися з Люцією?
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Kino54 ( ) Підкажіть, як можна зв'язатися з Люцією? Наразі зв'язатися з нею ви можете тільки онлайн за номером телефону: 0950937820.
|
|
| |
rai1 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Люція реально допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач.
|
|
| |