Коли личко вже не в найкращому вигляді
|
|
Polinka | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчатка, давайте ділитися "секретами краси"? Хто, що робить, на які процедури ходимо? Я, наприклад, збираюся на контурну пластику в цю клініку. Трохи переживаю, але за відгуками все добре. Хто погоджувався на ботокс, наприклад? Дуже цікаво )
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| не чула про цю клініку ніколи. Хоча в мережі про неї багато інфи.
|
|
| |
HaTaliV | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Була на Новий рік у столиці у подруги в гостях, вона мене вмовила ультразвукове чищення обличчя зробити, я після нього відразу на кілька років молодшою стала виглядати.
|
|
| |
inna02 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Після 30
|
|
| |
Катерина40 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Масажі, креми, маски, хороший сон, вітаміни.... Це вже в 40........))))
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 6 |
Сержант
| У мене хороша косметологиня, давно до неї ходжу і вона сама рекомендує потрібні процедури і косметику... Зараз ось проходжу у неї курс альгінатних масок, результат помітний одразу... Жодні покупні або самостійно приготовані маски мені ніколи не давали такого ефекту - шкіра прямо тонусу набуває, а личко більш підтягнуте стає.
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Хороші креми та маски
|
|
| |
Vika-Vika | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| мені дуже допомагають равлики... навіть спеціально їх тепер удома тримаю )
|
|
| |
Umka25 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я робила в клініці Моцарт Процедуру Liftosome))) дуже дуже дуже задоволена! Шикарна процедура)))) Для мене ідеально підійшла, раджу спробувати)) багато проблем вирішує) З віком або від постійного перевтоми шкіра втрачає еластичність і пружність, стає в'ялою і втрачає чіткість контуру обличчя. Процедура Liftosome заряджає шкіру новою енергією, робить контур обличчя чіткішим і молодшим. Обличчя набуває рум'янець і природний блиск))
|
|
| |
sergeykitov | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| ми як жили в Дніпропетровську, так дружина ходила в косметологічний центр valeoderm і їй допомагало, тож спробуйте знайти собі хороший косметологічний центр
|
|
| |
lena90 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Здоровий спосіб життя і правильне харчування, обов'язково креми, маски, вправи для обличчя і масажі, в салони ще не ходила, далі життя покаже.
|
|
| |
Violetta_ | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Після консультації косметолога я зважилася пройти курс елос омолодження. Робила в Києві в салоні Делла Росса. Для вираженого ефекту потрібно пройти не менше 6-7 процедур. Процедура на обличчя триває близько години. Після процедури щоразу мені робили легкий масаж обличчя і накладали заспокійливу маску, а потім крем. Шкіра поступово вирівнялася. Додатковий приємний ефект до вирішення моєї проблеми: шкіра омолодилася і зникла дрібна судинна сітка.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Коли личко вже далеко не в найкращому вигляді, то потрібно сходити до косметолога на процедури. А то якщо запустити, то стан шкіри буде взагалі задовільним і потрібно все зробити вчасно. Найефективнішим методом для відновлення шкіри - це мезотерапія. Багато хто став ним користуватися, оскільки шкіра насичується вітамінами, всякими там корисними речовинами тощо. Найголовніше ще знайти хорошу клініку з косметологом, знаю точно, що на diamondlaser дуже хороші фахівці працюють. Просто це справа тонка, вимагає спеціальних знань і навичок, а то можна ще щось і зіпсувати.
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Цитата Kate ( ) Коли личко вже далеко не в найкращому вигляді, то потрібно сходити до косметолога на процедури. А то якщо запустити, то стан шкіри буде взагалі задовільним і потрібно все зробити вчасно. Найефективнішим методом для відновлення шкіри - це мезотерапія. Багато хто став ним користуватися, оскільки шкіра насичується вітамінами, всякими там корисними речовинами тощо. Найголовніше ще знайти хорошу клініку з косметологом, знаю точно, що на diamondlaser дуже хороші фахівці працюють. Просто це справа тонка, вимагає спеціальних знань і навичок, а то можна ще щось і зіпсувати. Мезотерапія - це те, що потрібно чутливій або зрілій шкірі обличчя. Сама часто ходжу на такі процедури.
|
|
| |
лілі09 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Цитата Lisyonok ( ) Мезотерапія - це те, що потрібно чутливій або зрілій шкірі обличчя. Сама часто ходжу на такі процедури. Масаж обличчя, маски, креми, вітаміни - це потрібно і в 20, і в 30 років. А в 40 до всього вже потрібно додати салонні процедури. З останніх новинок Laennec Placenta в anti-age програмах. А ми знаємо, що плацента насичена вітамінами, так необхідними навесні. Здоровий вигляд шкіри завжди свідчить про здоров'я і молодість. Лаеннек - ліфтинг у практиці лікаря естетиста.
|
|
| |