Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Коли личко вже не в найкращому вигляді
Polinka Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчатка, давайте ділитися "секретами краси"?
Хто, що робить, на які процедури ходимо?
Я, наприклад, збираюся на контурну пластику в цю клініку.
Трохи переживаю, але за відгуками все добре. Хто погоджувався на ботокс, наприклад? Дуже цікаво )

Ksenya Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
не чула про цю клініку ніколи. Хоча в мережі про неї багато інфи.

HaTaliV Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Була на Новий рік у столиці у подруги в гостях, вона мене вмовила ультразвукове чищення обличчя зробити, я після нього відразу на кілька років молодшою стала виглядати.

inna02 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Після 30

Катерина40 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Масажі, креми, маски, хороший сон, вітаміни.... Це вже в 40........))))

Veleta Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
У мене хороша косметологиня, давно до неї ходжу і вона сама рекомендує потрібні процедури і косметику... Зараз ось проходжу у неї курс альгінатних масок, результат помітний одразу... Жодні покупні або самостійно приготовані маски мені ніколи не давали такого ефекту - шкіра прямо тонусу набуває, а личко більш підтягнуте стає.

Паула Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Хороші креми та маски

Vika-Vika Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
мені дуже допомагають равлики... навіть спеціально їх тепер удома тримаю )

Umka25 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Я робила в клініці Моцарт Процедуру Liftosome))) дуже дуже дуже задоволена! Шикарна процедура)))) Для мене ідеально підійшла, раджу спробувати)) багато проблем
вирішує) З віком або від постійного
перевтоми шкіра втрачає еластичність і пружність, стає в'ялою і втрачає
чіткість контуру обличчя. Процедура Liftosome заряджає шкіру новою енергією, робить
контур обличчя чіткішим і молодшим. Обличчя набуває рум'янець і природний блиск))

sergeykitov Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
ми як жили в Дніпропетровську, так дружина ходила в косметологічний центр valeoderm і їй допомагало, тож спробуйте знайти собі хороший косметологічний центр

lena90 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Здоровий спосіб життя і правильне харчування, обов'язково креми, маски, вправи для обличчя і масажі, в салони ще не ходила, далі життя покаже.

Violetta_ Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Після консультації косметолога я зважилася пройти курс елос омолодження. Робила в Києві в салоні Делла Росса. Для вираженого ефекту потрібно пройти не менше 6-7 процедур. Процедура на обличчя триває близько години. Після процедури щоразу мені робили легкий масаж обличчя і накладали заспокійливу маску, а потім крем. Шкіра поступово вирівнялася. Додатковий приємний ефект до вирішення моєї проблеми: шкіра омолодилася і зникла дрібна судинна сітка.

Kate Повідомлення # 13
одеський форум
Лейтенант
Коли личко вже далеко не в найкращому вигляді, то потрібно сходити до косметолога на процедури. А то якщо запустити, то стан шкіри буде взагалі задовільним і потрібно все зробити вчасно. Найефективнішим методом для відновлення шкіри - це мезотерапія. Багато хто став ним користуватися, оскільки шкіра насичується вітамінами, всякими там корисними речовинами тощо. Найголовніше ще знайти хорошу клініку з косметологом, знаю точно, що на diamondlaser дуже хороші фахівці працюють. Просто це справа тонка, вимагає спеціальних знань і навичок, а то можна ще щось і зіпсувати.

Lisyonok Повідомлення # 14
одеський форум
Лейтенант
Цитата Kate ()
Коли личко вже далеко не в найкращому вигляді, то потрібно сходити до косметолога на процедури. А то якщо запустити, то стан шкіри буде взагалі задовільним і потрібно все зробити вчасно. Найефективнішим методом для відновлення шкіри - це мезотерапія. Багато хто став ним користуватися, оскільки шкіра насичується вітамінами, всякими там корисними речовинами тощо. Найголовніше ще знайти хорошу клініку з косметологом, знаю точно, що на diamondlaser дуже хороші фахівці працюють. Просто це справа тонка, вимагає спеціальних знань і навичок, а то можна ще щось і зіпсувати.
Мезотерапія - це те, що потрібно чутливій або зрілій шкірі обличчя. Сама часто ходжу на такі процедури.

лілі09 Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Цитата Lisyonok ()
Мезотерапія - це те, що потрібно чутливій або зрілій шкірі обличчя. Сама часто ходжу на такі процедури.
Масаж обличчя, маски, креми, вітаміни - це потрібно і в 20, і в 30 років. А в 40 до всього вже потрібно додати салонні процедури. З останніх новинок Laennec Placenta в anti-age програмах. А ми знаємо, що плацента насичена вітамінами, так необхідними навесні. Здоровий вигляд шкіри завжди свідчить про здоров'я і молодість. Лаеннек - ліфтинг у практиці лікаря естетиста.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: