Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коли личко вже не в найкращому вигляді
Polinka Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчатка, давайте ділитися "секретами краси"?
Хто, що робить, на які процедури ходимо?
Я, наприклад, збираюся на контурну пластику в цю клініку.
Трохи переживаю, але за відгуками все добре. Хто погоджувався на ботокс, наприклад? Дуже цікаво )

Lisyonok Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата Kate ()
Коли личко вже далеко не в найкращому вигляді, то потрібно сходити до косметолога на процедури. А то якщо запустити, то стан шкіри буде взагалі задовільним і потрібно все зробити вчасно. Найефективнішим методом для відновлення шкіри - це мезотерапія. Багато хто став ним користуватися, оскільки шкіра насичується вітамінами, всякими там корисними речовинами тощо. Найголовніше ще знайти хорошу клініку з косметологом, знаю точно, що на diamondlaser дуже хороші фахівці працюють. Просто це справа тонка, вимагає спеціальних знань і навичок, а то можна ще щось і зіпсувати.
Мезотерапія - це те, що потрібно чутливій або зрілій шкірі обличчя. Сама часто ходжу на такі процедури.

лілі09 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Lisyonok ()
Мезотерапія - це те, що потрібно чутливій або зрілій шкірі обличчя. Сама часто ходжу на такі процедури.
Масаж обличчя, маски, креми, вітаміни - це потрібно і в 20, і в 30 років. А в 40 до всього вже потрібно додати салонні процедури. З останніх новинок Laennec Placenta в anti-age програмах. А ми знаємо, що плацента насичена вітамінами, так необхідними навесні. Здоровий вигляд шкіри завжди свідчить про здоров'я і молодість. Лаеннек - ліфтинг у практиці лікаря естетиста.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: