| Хіромант Одеса | 
|  | 
| 
| Таїсія | Повідомлення # 1 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 114 Статус: Offline | Хіромант Одеса 
 Підкажіть будь ласка, хто знає хорошого хіроманта в нашому місті?
 |  |  |  |  | 
| 
| Арсен | Повідомлення # 2 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 87 Статус: Offline | Особисто мені довелося зустрітися з професійним, дуже досвідченим хіромантом. Розповів усе як є! Такої точності я не очікувала. Якщо кому необхідна допомога хіроманта - напишіть Люції і Ви не розчаруєтеся.Цитата Таїсія (  )  Хіромант ОдесаПідкажіть будь ласка, хто знає хорошого хіроманта в нашому місті? |  |  |  |  | 
| 
| крейзі | Повідомлення # 3 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 84 Статус: Offline | Нещодавно відвідала Люцію, коли перестав у себе вірити і вірити в майбутнє. Але Люція розповіла про моє призначення. Але, найголовніше, Люція сказала, що все це збудеться найближчим часом, якщо я не зрушу зі шляху. Рекомендую.Цитата Арсен (  )  Особисто мені довелося зустрітися з професійним, дуже досвідченим хіромантом. Розповів усе як є! Такої точності я не очікувала. Якщо кому необхідна допомога хіроманта - напишіть Люції і Ви не розчаруєтеся. |  |  |  |  | 
| 
| Цвєтана | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 1 Статус: Offline | Зверталася до Люції. Дуже допомогла вирішити сімейні проблеми, завдяки своїм здібностям.Цитата крейзі (  )  Нещодавно відвідала Люцію, коли перестав у себе вірити і вірити в майбутнє. Але Люція розповіла про моє призначення. Але, найголовніше, Люція сказала, що все це збудеться найближчим часом, якщо я не зрушу зі шляху. Рекомендую. |  |  |  |  | 
| 
| Ростислава | Повідомлення # 5 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 149 Статус: Offline | Люція дуже грамотний фахівець! Рада, що звернулася до неї. Свою проблему я змогла легко вирішити після її консультації.Цитата Цвєтана (  )  Зверталася до Люції. Дуже допомогла вирішити сімейні проблеми, завдяки своїм здібностям. |  |  |  |  | 
| 
| Астрід | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 97 Статус: Offline | Хочеться сказати, що Люція допомогла мені зробити правильний вибір. Якщо хтось шукає відповідь, що чекає на нього і як вчинити, раджу звернутися до хіроманта Люції. Тільки хочу сказати: вибір вам все одно доведеться робити самим.Цитата Ростислава (  )  Люція дуже грамотний фахівець! Рада, що звернулася до неї. Свою проблему я змогла легко вирішити після її консультації. |  |  |  |  | 
| 
| Ульяна | Повідомлення # 7 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 69 Статус: Offline | Люція поносящему професіонал своєї справи, по ній видно як він викладається, що називається по повній. Перший раз зустріла таку людину, яка по справжньому має дар хіромантії.Цитата Астрід (  )  Хочеться сказати, що Люція допомогла мені зробити правильний вибір. Якщо хтось шукає відповідь, що чекає на нього і як вчинити, раджу звернутися до хіроманта Люції. Тільки хочу сказати: вибір вам все одно доведеться робити самим. |  |  |  |  | 
| 
| Арсен | Повідомлення # 8 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 87 Статус: Offline | Вам потрібно вислати фото обох рук, фото має бути чітким, із поставленими запитаннями. Через деякий час Люція з вами зв'яжеться і відповість на ваші запитання.Цитата Лорен (  )  Підкажіть як проходить консультація? |  |  |  |  | 
| 
| Симха | Повідомлення # 9 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 63 Статус: Offline | На який номер їй можна писати?Цитата Арсен (  )  Вам потрібно вислати фото обох рук, фото має бути чітким, із поставленими запитаннями. Через деякий час Люція з вами зв'яжеться і відповість на ваші запитання. |  |  |  |  |