Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса
Таїсія Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса

Підкажіть будь ласка, хто знає хорошого хіроманта в нашому місті?

Арсен Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Таїсія ()
Хіромант ОдесаПідкажіть будь ласка, хто знає хорошого хіроманта в нашому місті?
Особисто мені довелося зустрітися з професійним, дуже досвідченим хіромантом. Розповів усе як є! Такої точності я не очікувала. Якщо кому необхідна допомога хіроманта - напишіть Люції і Ви не розчаруєтеся.

крейзі Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата Арсен ()
Особисто мені довелося зустрітися з професійним, дуже досвідченим хіромантом. Розповів усе як є! Такої точності я не очікувала. Якщо кому необхідна допомога хіроманта - напишіть Люції і Ви не розчаруєтеся.
Нещодавно відвідала Люцію, коли перестав у себе вірити і вірити в майбутнє. Але Люція розповіла про моє призначення. Але, найголовніше, Люція сказала, що все це збудеться найближчим часом, якщо я не зрушу зі шляху. Рекомендую.

Цвєтана Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата крейзі ()
Нещодавно відвідала Люцію, коли перестав у себе вірити і вірити в майбутнє. Але Люція розповіла про моє призначення. Але, найголовніше, Люція сказала, що все це збудеться найближчим часом, якщо я не зрушу зі шляху. Рекомендую.
Зверталася до Люції. Дуже допомогла вирішити сімейні проблеми, завдяки своїм здібностям.

Ростислава Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Цитата Цвєтана ()
Зверталася до Люції. Дуже допомогла вирішити сімейні проблеми, завдяки своїм здібностям.
Люція дуже грамотний фахівець! Рада, що звернулася до неї. Свою проблему я змогла легко вирішити після її консультації.

Астрід Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Ростислава ()
Люція дуже грамотний фахівець! Рада, що звернулася до неї. Свою проблему я змогла легко вирішити після її консультації.
Хочеться сказати, що Люція допомогла мені зробити правильний вибір. Якщо хтось шукає відповідь, що чекає на нього і як вчинити, раджу звернутися до хіроманта Люції. Тільки хочу сказати: вибір вам все одно доведеться робити самим.

Ульяна Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Астрід ()
Хочеться сказати, що Люція допомогла мені зробити правильний вибір. Якщо хтось шукає відповідь, що чекає на нього і як вчинити, раджу звернутися до хіроманта Люції. Тільки хочу сказати: вибір вам все одно доведеться робити самим.
Люція поносящему професіонал своєї справи, по ній видно як він викладається, що називається по повній. Перший раз зустріла таку людину, яка по справжньому має дар хіромантії.

Лорен Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Підкажіть як проходить консультація?

Арсен Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата Лорен ()
Підкажіть як проходить консультація?
Вам потрібно вислати фото обох рук, фото має бути чітким, із поставленими запитаннями. Через деякий час Люція з вами зв'яжеться і відповість на ваші запитання.

Симха Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Арсен ()
Вам потрібно вислати фото обох рук, фото має бути чітким, із поставленими запитаннями. Через деякий час Люція з вами зв'яжеться і відповість на ваші запитання.
На який номер їй можна писати?

Ростислава Повідомлення # 11
одеський форум
Підполковник
Пишіть вайбер, телеграм, ватсап 095-093-78-20.

Ельміра Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Завдяки Люції вдалося не тільки уникнути багатьох помилок, а й вирости в кар'єрі та налагодити стосунки з чоловіком.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: