Хіромант Одеса відгуки
|
|
Маріанна | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса відгуки Цікавить людина, яка добре розбирається в лініях на долонях, хочу відвести сина для консультації, цікавить питання вибору професії. До якого фахівця краще звернутися?
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Маріанна ( ) Хіромант Одеса відгукиЦікавить людина, яка добре розбирається в лініях на долонях, хочу відвести сина для консультації, цікавить питання вибору професії. До якого фахівця краще звернутися? Хлопці, не ходіть до розводилів-шарлатанів! Краще зверніться до Люції, це реально фахівець-хіромант, обізнаний і досвідчений. Робила в нього замовлення на читання рук, і на всі свої запитання отримала розумні відповіді!
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Лапуля ( ) Хлопці, не ходіть до розводилів-шарлатанів! Краще зверніться до Люції, це реально фахівець-хіромант, обізнаний і досвідчений. Робила в нього замовлення на читання рук, і на всі свої запитання отримала розумні відповіді! До Люції потрапила абсолютно випадково, коли вже втратила надію на позитивний результат у своїй проблемній ситуації. Люція допомогла розібратися в моїх думках, підказала правильне рішення. А також передбачила трохи майбутньої долі.
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата ОлесяО ( ) До Люції потрапила абсолютно випадково, коли вже втратила надію на позитивний результат у своїй проблемній ситуації. Люція допомогла розібратися в моїх думках, підказала правильне рішення. А також передбачила трохи майбутньої долі. На власному прикладі переконалася, що хіромант Люція, справжній професіонал у своїй галузі, реально мені допомогла поглянути на багато речей з іншого боку, з позитивного, за допомогою своєї науки, чому я йому безумовно вдячна.
|
|
| |
Афон | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Ася5 ( ) На власному прикладі переконалася, що хіромант Люція, справжній професіонал у своїй галузі, реально мені допомогла поглянути на багато речей з іншого боку, з позитивного, за допомогою своєї науки, чому я йому безумовно вдячна. Завжди відчував інтерес до всякого роду езотеричних наук. Багато читав про хіромантію, хоча ніколи до них не звертався. Так сталося, що мені потрібна була допомога, консультація досвідченого хіроманта. Люцію мені порадив друг. Можу сказати, що людина справді на цьому розуміється, суджу з власного досвіду.
|
|
| |
Пелагея | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Афон ( ) Завжди відчував інтерес до всякого роду езотеричних наук. Багато читав про хіромантію, хоча ніколи до них не звертався. Так сталося, що мені потрібна була допомога, консультація досвідченого хіроманта. Люцію мені порадив друг. Можу сказати, що людина справді на цьому розуміється, суджу з власного досвіду. Були деякі проблеми з роботою і тому вирішив звернутися до Люції, яку дуже рекомендувала моя знайома. Люція розповів мені все, що стосувалося проблем з роботою і розповів мені, що на мене чекає в майбутньому. До сих пір під враженнями.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Цитата Пелагея ( ) Були деякі проблеми з роботою і тому вирішив звернутися до Люції, яку дуже рекомендувала моя знайома. Люція розповів мені все, що стосувалося проблем з роботою і розповів мені, що на мене чекає в майбутньому. До сих пір під враженнями. Почула реально багато про себе і послухала кілька порад на майбутнє. Дотримуватимуся, сподіваюся це допоможе налагодити дещо в моєму житті.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Цитата Павла ( ) Почула реально багато про себе і послухала кілька порад на майбутнє. Дотримуватимуся, сподіваюся це допоможе налагодити дещо в моєму житті. Підкажіть де приймає Люція?
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Сапфіра ( ) Підкажіть де приймає Люція? Люція приймає зараз онлайн, раніше приймала в центрі міста на Рішельєвській, пишіть їй на номер 0950937820 і уточнюйте.
|
|
| |
Огнеса | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Підкажіть, будь ласка, за вартістю?
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата Огнеса ( ) Підкажіть, будь ласка, за вартістю? Приблизно 1000 грн, залежно від того, якими послугами хочете скористатися.
|
|
| |
Афа | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Ася5 ( ) Приблизно 1000 грн, залежно від того, якими послугами хочете скористатися. Допоможе у важку хвилину! Просто прекрасна людина! Дуже раджу вам! Не пошкодуєте!!!
|
|
| |