Хіромант Одеса селище Котовського
|
|
Кармелітта | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса селище Котовського
У мене лінія життя переривається, потім ще трохи триває, хочу з цього приводу проконсультуватися з хіромантом. Можете підказати до кого краще звернутися?
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Цитата Кармелітта ( ) Хіромант Одеса селище КотовськогоУ мене лінія життя переривається, потім ще трохи триває, хочу з цього приводу проконсультуватися з хіромантом. Можете підказати до кого краще звернутися? Хочу порекомендувати Люцію, дуже сильно вона мені допомогла! Взагалі коли йшла, то навіть не думала, що можна стільки розповісти і порадити, всього лише глянувши на руку. Але так і виявилося. Тепер життя завдяки Люції змінилося на краще!
|
|
| |
Пончик | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Ждана ( ) Хочу порекомендувати Люцію, дуже сильно вона мені допомогла! Взагалі коли йшла, то навіть не думала, що можна стільки розповісти і порадити, всього лише глянувши на руку. Але так і виявилося. Тепер життя завдяки Люції змінилося на краще! Це була моя перша консультація з хіроманткою, тому до всього ставився скептично. Люція чітко озвучила деякі факти з мого життя і дала кілька прогнозів на майбутнє, одне з яких вже збулося. Рекомендую проконсультуватися!
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Пончик ( ) Це була моя перша консультація з хіроманткою, тому до всього ставився скептично. Люція чітко озвучила деякі факти з мого життя і дала кілька прогнозів на майбутнє, одне з яких вже збулося. Рекомендую проконсультуватися! До Люції зверталася за порадою подруги. Вона дала мені рекомендації щодо питання, яке мене цікавило. На мій погляд, вона дійсно сильний і здібний хіромант.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Тонька ( ) До Люції зверталася за порадою подруги. Вона дала мені рекомендації щодо питання, яке мене цікавило. На мій погляд, вона дійсно сильний і здібний хіромант. Хороший фахівець, нещодавно звернулася до неї за порадою. Розбирається дуже добре, уважно оглянула всі лінії й одразу ж сказала свої рекомендації, які в результаті мені дуже допомогли вийти зі складної життєвої ситуації.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 6 |
Майор
| Цитата Фіма ( ) Хороший фахівець, нещодавно звернулася до неї за порадою. Розбирається дуже добре, уважно оглянула всі лінії й одразу ж сказала свої рекомендації, які в результаті мені дуже допомогли вийти зі складної життєвої ситуації. Я звернулася до Люції по допомогу в ухваленні дуже важливого рішення з приводу зміни роботи. Дуже вигідна пропозиція викликала в мене безліч запитань і побоювань. Люція ж, подивившись на мої руки, заспокоїв мене, сказав, що нічого не потрібно бояться, так і вийшло!
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Цитата Cristal ( ) Я звернулася до Люції по допомогу в ухваленні дуже важливого рішення з приводу зміни роботи. Дуже вигідна пропозиція викликала в мене безліч запитань і побоювань. Люція ж, подивившись на мої руки, заспокоїв мене, сказав, що нічого не потрібно бояться, так і вийшло! Але те, що я дізналася від Люції, допомогло мені привести в гармонію окремі фрагментарні знання про себе, звернути увагу на інтереси, які я не розвивала, на бажання, від яких відмовлялася, а головне - зробити крок до усвідомлення свого призначення.
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть як можна проконсультуватися з Люцією?
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Ілена ( ) Підкажіть як можна проконсультуватися з Люцією? Пишіть Люції на вайбер, ватсап, телеграм 095-093-78-20 і домовляйтеся.
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Тонька ( ) Пишіть Люції на вайбер, ватсап, телеграм 095-093-78-20 і домовляйтеся. Підкажіть вартість прийому?
|
|
| |
Ждана | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Цитата Леоніда ( ) Підкажіть вартість прийому? Вартість прийому залежить від того, яку консультацію ви хочете отримати, приблизно в районі 1000 грн.
|
|
| |
Філіп | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Настав момент, коли в житті все якось не складалося і не клеїлося. Дружина запропонувала звернутися мені до Люції. Дуже вдячний їй за допомогу. Виявляється, все в житті взаємопов'язано, і нічого не відбувається просто так. Просто не всі ми вміємо коригувати своє життя й долю.
|
|
| |