Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса селище Котовського
Кармелітта Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса селище Котовського

У мене лінія життя переривається, потім ще трохи триває, хочу з цього приводу проконсультуватися з хіромантом. Можете підказати до кого краще звернутися?

Ждана Повідомлення # 2
одеський форум
Полковник
Цитата Кармелітта ()
Хіромант Одеса селище КотовськогоУ мене лінія життя переривається, потім ще трохи триває, хочу з цього приводу проконсультуватися з хіромантом. Можете підказати до кого краще звернутися?
Хочу порекомендувати Люцію, дуже сильно вона мені допомогла! Взагалі коли йшла, то навіть не думала, що можна стільки розповісти і порадити, всього лише глянувши на руку. Але так і виявилося. Тепер життя завдяки Люції змінилося на краще!

Пончик Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Ждана ()
Хочу порекомендувати Люцію, дуже сильно вона мені допомогла! Взагалі коли йшла, то навіть не думала, що можна стільки розповісти і порадити, всього лише глянувши на руку. Але так і виявилося. Тепер життя завдяки Люції змінилося на краще!
Це була моя перша консультація з хіроманткою, тому до всього ставився скептично.  Люція чітко озвучила деякі факти з мого життя і дала кілька прогнозів на майбутнє, одне з яких вже збулося.  Рекомендую проконсультуватися!

Тонька Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Пончик ()
Це була моя перша консультація з хіроманткою, тому до всього ставився скептично.  Люція чітко озвучила деякі факти з мого життя і дала кілька прогнозів на майбутнє, одне з яких вже збулося.  Рекомендую проконсультуватися!
До Люції зверталася за порадою подруги. Вона дала мені рекомендації щодо питання, яке мене цікавило. На мій погляд, вона дійсно сильний і здібний хіромант.

Фіма Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Тонька ()
До Люції зверталася за порадою подруги. Вона дала мені рекомендації щодо питання, яке мене цікавило. На мій погляд, вона дійсно сильний і здібний хіромант.
Хороший фахівець, нещодавно звернулася до неї за порадою. Розбирається дуже добре, уважно оглянула всі лінії й одразу ж сказала свої рекомендації, які в результаті мені дуже допомогли вийти зі складної життєвої ситуації.

Cristal Повідомлення # 6
одеський форум
Майор
Цитата Фіма ()
Хороший фахівець, нещодавно звернулася до неї за порадою. Розбирається дуже добре, уважно оглянула всі лінії й одразу ж сказала свої рекомендації, які в результаті мені дуже допомогли вийти зі складної життєвої ситуації.
Я звернулася до Люції по допомогу в ухваленні дуже важливого рішення з приводу зміни роботи. Дуже вигідна пропозиція викликала в мене безліч запитань і побоювань. Люція ж, подивившись на мої руки, заспокоїв мене, сказав, що нічого не потрібно бояться, так і вийшло!

Дама Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Цитата Cristal ()
Я звернулася до Люції по допомогу в ухваленні дуже важливого рішення з приводу зміни роботи. Дуже вигідна пропозиція викликала в мене безліч запитань і побоювань. Люція ж, подивившись на мої руки, заспокоїв мене, сказав, що нічого не потрібно бояться, так і вийшло!
Але те, що я дізналася від Люції, допомогло мені привести в гармонію окремі фрагментарні знання про себе, звернути увагу на інтереси, які я не розвивала, на бажання, від яких відмовлялася, а головне - зробити крок до усвідомлення свого призначення.

Ілена Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Підкажіть як можна проконсультуватися з Люцією?

Тонька Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Ілена ()
Підкажіть як можна проконсультуватися з Люцією?
Пишіть Люції на вайбер, ватсап, телеграм 095-093-78-20 і домовляйтеся.

Леоніда Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Тонька ()
Пишіть Люції на вайбер, ватсап, телеграм 095-093-78-20 і домовляйтеся.
Підкажіть вартість прийому?

Ждана Повідомлення # 11
одеський форум
Полковник
Цитата Леоніда ()
Підкажіть вартість прийому?
Вартість прийому залежить від того, яку консультацію ви хочете отримати, приблизно в районі 1000 грн.

Філіп Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Настав момент, коли в житті все якось не складалося і не клеїлося. Дружина запропонувала звернутися мені до Люції. Дуже вдячний їй за допомогу. Виявляється, все в житті взаємопов'язано, і нічого не відбувається просто так. Просто не всі ми вміємо коригувати своє життя й долю.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: