Хіромант Одеса Київський район
|
|
Архідея | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Одеса Київський район
Мене зацікавили лінії на моїх руках, хочу дізнатися, що саме вони означають, підкажіть фахівця, який добре знається на цьому і допоможе мені відкрити завісу таємниці.
|
|
| |
ЛейлаКо | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Архідея ( ) Хіромант Одеса Київський районМене зацікавили лінії на моїх руках, хочу дізнатися, що саме вони означають, підкажіть фахівця, який добре знається на цьому і допоможе мені відкрити завісу таємниці. Була в хіроманта Люції. Вона внесла ясність у майбутнє. Відповіла на всі мої запитання!
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата ЛейлаКо ( ) Була в хіроманта Люції. Вона внесла ясність у майбутнє. Відповіла на всі мої запитання! Я рекомендую дуже цікаво, а ще можна зробити корекцію в кращий бік, якщо щось не так, дізнатися своє, та й багато чого іншого.
|
|
| |
Гаделія | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата AnNna ( ) Я рекомендую дуже цікаво, а ще можна зробити корекцію в кращий бік, якщо щось не так, дізнатися своє, та й багато чого іншого. Тим, хто хоче вплинути на свою долю або спробувати хоч якось у ній розібратися, я рекомендую відвідати Люцію.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Гаделія ( ) Тим, хто хоче вплинути на свою долю або спробувати хоч якось у ній розібратися, я рекомендую відвідати Люцію. Знати дуже важливо для кожної людини, що якщо у людини на руці є негативні лінії в долі, то за допомогою корекції ліній на долоні все можна змінити в позитив!
|
|
| |
Абігаль | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Нева ( ) Знати дуже важливо для кожної людини, що якщо у людини на руці є негативні лінії в долі, то за допомогою корекції ліній на долоні все можна змінити в позитив! Мені подобається, що є такі люди, які допомагають виправити наші думки, і направляють їх у потрібне русло, до таких належить Люція!
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Абігаль ( ) Мені подобається, що є такі люди, які допомагають виправити наші думки, і направляють їх у потрібне русло, до таких належить Люція! Люція прекрасний фахівець у галузі хіромантії та психології. Індивідуально підходить до кожної людини. Добре володіє знаннями з цих наук!
|
|
| |
Svetlanaaa9 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як я можу записатися на консультацію до Люції?
|
|
| |
Гаделія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Svetlanaaa9 ( ) Як я можу записатися на консультацію до Люції? Пишіть на номер телефону 095-093-78-20, приймає по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Цитата Гаделія ( ) Пишіть на номер телефону 095-093-78-20, приймає по середах і п'ятницях. Вартість консультації яка?
|
|
| |
AnNna | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата Aisun5 ( ) Вартість консультації яка? 1000 грн. Рекомендую сильний хіромант.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Вдячна Люції за консультацію, багато чого для мене прояснила. буду дотримуватися її рекомендацій!
|
|
| |