Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Як перефарбуватися з брюнетки на блонду?
Roksana Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи складно з брюнетки перефарбуватися в блонду? Чи довго потрібно висвічувати волосся? Яка при цьому буде шкода, щоб потім не довелося на лисо стригтися?

Teloprimo Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Це взагалі страшно, оскільки деякі фарби можуть зробити тебе зеленою або рудою.

Indiana Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Roksana ()
Чи складно з брюнетки перефарбуватися в блонду? Чи довго потрібно висвічувати волосся? Яка при цьому буде шкода, щоб потім не довелося на лисо стригтися?
Коли ти будеш перефарбовуватися з чорного на білий, то волосся тебе біле одразу не вийде, воно буде в тебе просто жовтим. Натуральний блонд не вийде. Доведеться походити на кілька процедур, якщо будеш сама висвічувати, то велика ймовірність, що твоє волосся просто перетвориться на солому, і єдиним варіантом буде його зістригти.

Roksana Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Indiana ()
Коли ти будеш перефарбовуватися з чорного на білий, то волосся тебе біле одразу не вийде, воно буде в тебе просто жовтим. Натуральний блонд не вийде. Доведеться походити на кілька процедур, якщо будеш сама висвічувати, то велика ймовірність, що твоє волосся просто перетвориться на солому, і єдиним варіантом буде його зістригти.
Ех, шкода, думала сама пробувати, тепер розумію що краще не ризикувати. Я то знаю що натуральний поки не вийде, але з жовтим або рудим волоссям деякий час теж ходити не хочеться(

Indiana Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Roksana ()
Ех, шкода, думала сама пробувати, тепер розумію що краще не ризикувати. Я то знаю що натуральний поки не вийде, але з жовтим або рудим волоссям деякий час теж ходити не хочеться(
Можливо, краще буде пофарбуватися в якийсь інший колір, наприклад, у шатенку, каштановий або зробити собі мілірування і поступово переходити в блонду, так навіть красивіше буде...

alena124 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Освітлюватися потрібно або змивку робити

Umka25 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Пів року тому була брюнеткою.Вирішила стати блондинкою і одразу це зробити.Скажу я вам це дуже складно вийшло в мене.Займе пів року або в три етапи в моєму випадку.Перші два я пройшла.Перефарбувалася спочатку в темно руду.Походила місяці півтора-два.Після стала руденькою-світло-руденькою.Ходжу ось вже місяць.Щоб волоссю не зашкодити буду ходити ще місяць-півтора.Після перейду в світлий тон.Мені просто волосся моє шкода:)

Анечка89 Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
..................

ЖорикGig Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
перукар на допомогу

Vest Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
одразу точно не вийде, спочатку роблять змивку, один раз чи не скільки - це залежно від кольору і якості вашого волосся, потім тонують у світліший тон, потім ще в кілька етапів відлучається

Лісочка Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
У мене подруга з брюнетки в блонду перефарбувалася і волосся себе зіпсувала, багато зрізати довелося. Я теж хочу освітлитися, але мій натуральний колір волосся - русявий. Дівчата, хто розбирається, як вам фарба для волосся SYOSS Oleo Intense 7-10 Натуральний світло-русявий? Ті, якими мій майстер користуються, довіри не вселяють, хочу свою принести.

Євгеніяперукар Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Roksana, Пропоную 100% перехід. Ісключітельно індивідуальний підхід до кожного клієнта, великий досвід в роботі зі складними фарбуваннями (виведення плям, вихід з мелірування і чорного кольору), чисті попелясті блонди, виправлення попередніх невдалих фарбувань ... Створення форм і текстури в стрижкаж, укладання, накрутки, лікування волосся. досвід роботи і навчання в Європі! 

Концептуальний салон краси "АВАНТЮРА", бренд La Biosthetique (Франція), косметика заснована на натуральних інгредієнтах і передових наукових дослідженнях, не тестується на тваринах, безпечна для чутливої шкіри, не забиває пори, не викликає алергію і дратівливість шкіри, широкий вибір домашніх доглядів, які можна придбати прямо в салоні. Бесплантая консультація з проблем шкіри голови і волосся: жирна і суха шкіра голови, гіпергідроз (надмірна пітливість шкіри голови), алопеція (випадання волосся), суха і чутлива шкіра голови, лупа....Подбор необхідної терапевтичної косметики для лікування в домашніх умовах.

050-245-34-04 вайбер, 096-703-42-00 Євгенія

Численні мої роботи можна подивитися за посиланнями на фейсбук та інстаграм

ВАРТІСТЬ ПОСЛУГ:

-стрижка 700гр (підхід стиліста, використання комплексного догляду для шкіри голови і волосся відповідно до побажань і конкретної ситуації клієнта, консультація по домашньому догляду)

-фарбування волосся від 1000гр (підхід стиліста, вибір технік, пропозиції декількох варіантів для вирішення в фарбуванні, використання косметики відповідно до ситуації клієнта щодо стану його волосся і шкіри голови)

-лікування волосся від 1300гр (підхід стиліста, вибір лікувальної процедури відповідно до поставленого завдання)

-укладка, накрутка 700гр (підхід стиліста, використання комплексного догляду для шкіри голови і волосся відповідно до побажань і конкретної ситуації клієнта, консультація з домашнього догляду)

Toma18 Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
знайдіть хорошого майстра. Але не розраховуйте, що отримаєте результат швидко. Якщо ви раніше фарбувалися і, тим паче, різними фарбами, то вийдете в чистий блонд десь через рік, за умови освітлення волосся раз на місяць. Подумайте, чи потрібне воно вам, бо після освітлення волосся дуже псується і випадає!

Lorien Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Тільки в перукарні. Самостійно тільки спалити волосся зможете.

Аскорбінка Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Мені змивку робили в 3 етапи. Волосся потім як солома було. Блондинкою проходила недовго, повернулася у свій колір.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: