Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як перефарбуватися з брюнетки на блонду?
Roksana Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи складно з брюнетки перефарбуватися в блонду? Чи довго потрібно висвічувати волосся? Яка при цьому буде шкода, щоб потім не довелося на лисо стригтися?

Indiana Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Roksana ()
Чи складно з брюнетки перефарбуватися в блонду? Чи довго потрібно висвічувати волосся? Яка при цьому буде шкода, щоб потім не довелося на лисо стригтися?
Коли ти будеш перефарбовуватися з чорного на білий, то волосся тебе біле одразу не вийде, воно буде в тебе просто жовтим. Натуральний блонд не вийде. Доведеться походити на кілька процедур, якщо будеш сама висвічувати, то велика ймовірність, що твоє волосся просто перетвориться на солому, і єдиним варіантом буде його зістригти.

Roksana Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Indiana ()
Коли ти будеш перефарбовуватися з чорного на білий, то волосся тебе біле одразу не вийде, воно буде в тебе просто жовтим. Натуральний блонд не вийде. Доведеться походити на кілька процедур, якщо будеш сама висвічувати, то велика ймовірність, що твоє волосся просто перетвориться на солому, і єдиним варіантом буде його зістригти.
Ех, шкода, думала сама пробувати, тепер розумію що краще не ризикувати. Я то знаю що натуральний поки не вийде, але з жовтим або рудим волоссям деякий час теж ходити не хочеться(

Indiana Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Roksana ()
Ех, шкода, думала сама пробувати, тепер розумію що краще не ризикувати. Я то знаю що натуральний поки не вийде, але з жовтим або рудим волоссям деякий час теж ходити не хочеться(
Можливо, краще буде пофарбуватися в якийсь інший колір, наприклад, у шатенку, каштановий або зробити собі мілірування і поступово переходити в блонду, так навіть красивіше буде...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: