Ворожка Одеса
|
|
ZlatayaSofia | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса
Добрий день. Заради інтересу й отримання якоїсь додаткової інформації від реальних людей із форуму хотіла б дізнатися, хто був у ворожки Люції.
|
|
| |
Алексія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ось я звернулася того тижня до Люції. Все з точністю до дрібниць розповіла про моє життя, провела ритуал один мені потрібний і все це онлайн! Це дуже круто в нинішній ситуації, оскільки з дому виходити особливо не хочеться. Уміння Олени можу охарактеризувати дуже позитивно, досвід у мене спілкування з ворожками років 20.
|
|
| |
Ella | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цитата Алексія ( ) Ось я звернулася того тижня до Люції. Все з точністю до дрібниць розповіла про моє життя, провела ритуал один мені потрібний і все це онлайн! Це дуже круто в нинішній ситуації, оскільки з дому виходити особливо не хочеться. Уміння Олени можу охарактеризувати дуже позитивно, досвід у мене спілкування з ворожками років 20. Люція - дуже хороша ворожка, чесна. Перший раз прийняла мене добре, все хвилювання пішло з перших хвилин спілкування. Розповіла все як було і буде, вже через кілька тижнів все почало відбуватися, як і говорила, тому можу сказати, що ворожіння точне, далі буду дивитися. Але наразі всі хвилюючі питання обговорили.
|
|
| |
Есмеральда1988 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата Ella ( ) Люція - дуже хороша ворожка, чесна. Перший раз прийняла мене добре, все хвилювання пішло з перших хвилин спілкування. Розповіла все як було і буде, вже через кілька тижнів все почало відбуватися, як і говорила, тому можу сказати, що ворожіння точне, далі буду дивитися. Але наразі всі хвилюючі питання обговорили. Рекомендую звертатися до Люції. Володіє даром. Ворожить, лікує, допомагає налагодити особисте життя і кар'єру. Проводить чистки, обряди, змови. Усуває проблеми в будь-якій сфері. Бачить ситуацію. Приймає віддалено по телефону. Пишіть їй - не відмовить у допомозі.
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата Есмеральда1988 ( ) Рекомендую звертатися до Люції. Володіє даром. Ворожить, лікує, допомагає налагодити особисте життя і кар'єру. Проводить чистки, обряди, змови. Усуває проблеми в будь-якій сфері. Бачить ситуацію. Приймає віддалено по телефону. Пишіть їй - не відмовить у допомозі. Як їй можна написати?
|
|
| |
Ella | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Цитата Nastua07 ( ) Як їй можна написати? Пишіть їй у вайбер, ватсап, телеграм - 0950937820.
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата Ella ( ) Пишіть їй у вайбер, ватсап, телеграм - 0950937820. Люблю я походити по ворожкам! Мені так спокійніше в багатьох справах. Звернулася до Люції за порадою і можу сказати, що вона - одна з найкращих у своїй справі Дала прогноз на майбутнє і заспокоїла мене з багатьох питань.
|
|
| |
Астра1979 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Бєляєва ( ) Люблю я походити по ворожкам! Мені так спокійніше в багатьох справах. Звернулася до Люції за порадою і можу сказати, що вона - одна з найкращих у своїй справі Дала прогноз на майбутнє і заспокоїла мене з багатьох питань. Люція допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач і залежностей. Хоча раніше я в це в усе не вірила...
|
|
| |
Даміра | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Астра1979 ( ) Люція допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач і залежностей. Хоча раніше я в це в усе не вірила... Дуже сильна жінка робить усе!
|
|
| |
Ноябрина | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Даміра ( ) Дуже сильна жінка робить усе! Я раджу звернутися до ворожки Люції! Хороший фахівець. Мені допомогла уникнути багатьох помилок.
|
|
| |
Анохіна | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Найголовніше, що якщо Люція сказала, що зможе допомогти і візьметься за проблему - то вирішить точно, вона чесна людина і в моєму випадку - ворожіння без води. Говорить на чистоту і все по справі. Загалом мені здорово допомогла!
|
|
| |
Арсенія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Анохіна ( ) Найголовніше, що якщо Люція сказала, що зможе допомогти і візьметься за проблему - то вирішить точно, вона чесна людина і в моєму випадку - ворожіння без води. Говорить на чистоту і все по справі. Загалом мені здорово допомогла! Дякую всім за рекомендації. Все чітко розклала, пояснила і відповіла на всі хвилюючі мене питання!
|
|
| |