Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса
ZlatayaSofia Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса

Добрий день. Заради інтересу й отримання якоїсь додаткової інформації від реальних людей із форуму хотіла б дізнатися, хто був у ворожки Люції.

Алексія Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Ось я звернулася того тижня до Люції. Все з точністю до дрібниць розповіла про моє життя, провела ритуал один мені потрібний і все це онлайн! Це дуже круто в нинішній ситуації, оскільки з дому виходити особливо не хочеться.  Уміння Олени можу охарактеризувати дуже позитивно, досвід у мене спілкування з ворожками років 20.

Ella Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Цитата Алексія ()
Ось я звернулася того тижня до Люції. Все з точністю до дрібниць розповіла про моє життя, провела ритуал один мені потрібний і все це онлайн! Це дуже круто в нинішній ситуації, оскільки з дому виходити особливо не хочеться.  Уміння Олени можу охарактеризувати дуже позитивно, досвід у мене спілкування з ворожками років 20.
Люція - дуже хороша ворожка, чесна. Перший раз прийняла мене добре, все хвилювання пішло з перших хвилин спілкування. Розповіла все як було і буде, вже через кілька тижнів все почало відбуватися, як і говорила, тому можу сказати, що ворожіння точне, далі буду дивитися. Але наразі всі хвилюючі питання обговорили.

Есмеральда1988 Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Ella ()
Люція - дуже хороша ворожка, чесна. Перший раз прийняла мене добре, все хвилювання пішло з перших хвилин спілкування. Розповіла все як було і буде, вже через кілька тижнів все почало відбуватися, як і говорила, тому можу сказати, що ворожіння точне, далі буду дивитися. Але наразі всі хвилюючі питання обговорили.
Рекомендую звертатися до Люції. Володіє даром. Ворожить, лікує, допомагає налагодити особисте життя і кар'єру. Проводить чистки, обряди, змови. Усуває проблеми в будь-якій сфері. Бачить ситуацію.  Приймає віддалено по телефону.  Пишіть їй - не відмовить у допомозі.

Nastua07 Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Цитата Есмеральда1988 ()
Рекомендую звертатися до Люції. Володіє даром. Ворожить, лікує, допомагає налагодити особисте життя і кар'єру. Проводить чистки, обряди, змови. Усуває проблеми в будь-якій сфері. Бачить ситуацію.  Приймає віддалено по телефону.  Пишіть їй - не відмовить у допомозі.
Як їй можна написати?

Ella Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Цитата Nastua07 ()
Як їй можна написати?
Пишіть їй у вайбер, ватсап, телеграм - 0950937820.

Бєляєва Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цитата Ella ()
Пишіть їй у вайбер, ватсап, телеграм - 0950937820.
Люблю я походити по ворожкам! Мені так спокійніше в багатьох справах. Звернулася до Люції за порадою і можу сказати, що вона - одна з найкращих у своїй справі Дала прогноз на майбутнє і заспокоїла мене з багатьох питань.

Астра1979 Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Цитата Бєляєва ()
Люблю я походити по ворожкам! Мені так спокійніше в багатьох справах. Звернулася до Люції за порадою і можу сказати, що вона - одна з найкращих у своїй справі Дала прогноз на майбутнє і заспокоїла мене з багатьох питань.
Люція допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач і залежностей. Хоча раніше я в це в усе не вірила...

Даміра Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Цитата Астра1979 ()
Люція допомогла мені стати на ноги в цьому житті, позбутися всіх моїх невдач і залежностей. Хоча раніше я в це в усе не вірила...
Дуже сильна жінка робить усе!

Ноябрина Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Даміра ()
Дуже сильна жінка робить усе!
Я раджу звернутися до ворожки Люції! Хороший фахівець. Мені допомогла уникнути багатьох помилок.

Анохіна Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Найголовніше, що якщо Люція сказала, що зможе допомогти і візьметься за проблему - то вирішить точно, вона чесна людина і в моєму випадку - ворожіння без води. Говорить на чистоту і все по справі. Загалом мені здорово допомогла!

Арсенія Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Цитата Анохіна ()
Найголовніше, що якщо Люція сказала, що зможе допомогти і візьметься за проблему - то вирішить точно, вона чесна людина і в моєму випадку - ворожіння без води. Говорить на чистоту і все по справі. Загалом мені здорово допомогла!
Дякую всім за рекомендації. Все чітко розклала, пояснила і відповіла на всі хвилюючі мене питання!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: