Люція Одеса відгуки
|
|
alino4ka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Люція Одеса відгуки
Доброго дня! З'явилася потреба проконсультуватися з хіромантом, багато чула про Люцію. хто був у цього хіроманта, залиште відгук.
|
|
| |
Gala37 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Цитата alino4ka ( ) Люція Одеса відгукиДоброго дня! З'явилася потреба проконсультуватися з хіромантом, багато чула про Люцію. хто був у цього хіроманта, залиште відгук. Однозначно можу рекомендувати, питання, з якими я зверталася, були вирішені!
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Gala37 ( ) Однозначно можу рекомендувати, питання, з якими я зверталася, були вирішені! Мені теж Люція допомогла зробити правильний вибір у житті, за що я їй вдячна і всім рекомендую!
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата Lizzzka ( ) Мені теж Люція допомогла зробити правильний вибір у житті, за що я їй вдячна і всім рекомендую! Я ще довго перебувала під враженням від консультації у Люції. Особлива подяка за направлення, як мені треба вчинити в моїй непростій ситуації. Я вже кілька років мучуся і мучуся через це. Тепер я спокійна і вам рекомендую!
|
|
| |
Vasilissa | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата поліна35 ( ) Я ще довго перебувала під враженням від консультації у Люції. Особлива подяка за направлення, як мені треба вчинити в моїй непростій ситуації. Я вже кілька років мучуся і мучуся через це. Тепер я спокійна і вам рекомендую! Чудовий аналіз лінії рук!
|
|
| |
Elza77 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Vasilissa ( ) Чудовий аналіз лінії рук! Я зрозуміла все про себе, і головне як із цим жити. Люція відповіла на всі мої запитання і навела в моїй голові лад.
|
|
| |
zzoyya | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Elza77 ( ) Я зрозуміла все про себе, і головне як із цим жити. Люція відповіла на всі мої запитання і навела в моїй голові лад. Дійсно фахівець своєї справи. Люція, допомогла розібратися в собі та своїх проблемах, а також дала цінні поради. Завдяки Ользі я дізналася про свої приховані здібності, а також у якому напрямку розвиватися.
|
|
| |
Екаttерина | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть де приймає Люція?
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Екаttерина ( ) Підкажіть де приймає Люція? Люція зараз консультує тільки онлайн, раніше приймала на Рішельєвській. Для консультації вам потрібно вислати фото обох рук і поставити запитання, яке вас цікавить.
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Lizzzka ( ) Люція зараз консультує тільки онлайн, раніше приймала на Рішельєвській. Для консультації вам потрібно вислати фото обох рук і поставити запитання, яке вас цікавить. Можете дати телефон, за яким можна зв'язатися?
|
|
| |
zzoyya | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Karollina ( ) Можете дати телефон, за яким можна зв'язатися? 0950937820 - вайбер, телеграм, whatsapp, Люція приймає по середах і п'ятницях.
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Рекомендації та пояснення чому зараз так або як може виявитися. Рекомендую! Мені дуже сподобалася!
|
|
| |
nastyakydrya | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Всім привіт. Підкажіть Люція ще працює? Бачу багато відгуків про неї
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Цитата nastyakydrya ( ) Всім привіт. Підкажіть Люція ще працює?Бачу багато відгуків про неї Так, працює, але приймає тільки онлайн, можете до неї звернутися в месенджері.
|
|
| |