Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса Черемушки
Афанасія1956 Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса Черемушки

Кому допомогла ворожка Люція? Відгукніться, будь ласка, і залиште свій відгук, чи варто до неї звертатися?

Анеля Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Афанасія1956 ()
Ворожка Одеса ЧеремушкиКому допомогла ворожка Люція? Відгукніться, будь ласка, і залиште свій відгук, чи варто до неї звертатися?
До ворожки Люції потрапила випадково, коли подруга запропонувала сходити з нею за компанію. Ворожка зробила кілька передбачень. Незабаром я забула про це, але коли помітила, що її слова збуваються, була здивована. Напевно, паранормальні здібності реально існують.

Феодосія Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Цитата Анеля ()
До ворожки Люції потрапила випадково, коли подруга запропонувала сходити з нею за компанію. Ворожка зробила кілька передбачень. Незабаром я забула про це, але коли помітила, що її слова збуваються, була здивована. Напевно, паранормальні здібності реально існують.
Знаю одну дуже неординарну жінку, вже довгий час спілкуюся з нею. Звуть її Люція.  Рік тому я зіткнулася з великими проблемами, Люція змогла мені допомогти. Вона завжди дає хороші поради на майбутнє, що мені дуже подобається, бо дієві.

28Tatyana Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Феодосія ()
Знаю одну дуже неординарну жінку, вже довгий час спілкуюся з нею. Звуть її Люція.  Рік тому я зіткнулася з великими проблемами, Люція змогла мені допомогти. Вона завжди дає хороші поради на майбутнє, що мені дуже подобається, бо дієві.
Зверталася до ворожки Люції онлайн. Шукала саме того, хто проводить віддалені ворожіння. Ситуація в країні така, що виходити особливо не хочеться, а в Люції сумнівів немає, бо сестра вже зверталася до неї і відгук позитивний.

Аграфена Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата 28Tatyana ()
Зверталася до ворожки Люції онлайн. Шукала саме того, хто проводить віддалені ворожіння. Ситуація в країні така, що виходити особливо не хочеться, а в Люції сумнівів немає, бо сестра вже зверталася до неї і відгук позитивний.
Якщо у вас є якісь проблеми, з якими складно впоратися самотужки, проконсультуйтеся з Люцією. Я вважаю її найкращою з тих, до кого я звертався. Допомогла мені з фінансовими питаннями, і вселила надію на перспективне майбутнє.

РозаліяВелика Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Аграфена ()
Якщо у вас є якісь проблеми, з якими складно впоратися самотужки, проконсультуйтеся з Люцією. Я вважаю її найкращою з тих, до кого я звертався. Допомогла мені з фінансовими питаннями, і вселила надію на перспективне майбутнє.
Я писала багатьом ворожкам, але за спілкуванням сподобалася поки що тільки Люція! Обирала тих, хто міг поворожити онлайн. За короткий час здійснилося те, що саме вона говорила.

Шура1990 Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Вийшло поліпшити стосунки з батьками за допомогою ворожки Люції. Зараз у нас гармонійні стосунки навіть із татом, хоча раніше в нас були тільки скандали та сварки.

Тома45 Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Цитата Шура1990 ()
Вийшло поліпшити стосунки з батьками за допомогою ворожки Люції. Зараз у нас гармонійні стосунки навіть із татом, хоча раніше в нас були тільки скандали та сварки.
Дуже сильна, реально допомагає. Бере не всіх, а тільки кому може допомогти!

Павлина Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата Тома45 ()
Дуже сильна, реально допомагає. Бере не всіх, а тільки кому може допомогти!
Якщо вас цікавлять дистанційні послуги, то звертайтеся до Люції, вона скаже як можна провести сеанс віддалено. Дала кілька порад, як налагодити свої справи на роботі та в особистому плані.

ЕльзаКров Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Цитата Павлина ()
Якщо вас цікавлять дистанційні послуги, то звертайтеся до Люції, вона скаже як можна провести сеанс віддалено. Дала кілька порад, як налагодити свої справи на роботі та в особистому плані.
Скажіть як із нею можна зв'язатися?

Тома45 Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Цитата ЕльзаКров ()
Скажіть як із нею можна зв'язатися?
0950937820 - вайбер, телеграм, ватсап - через месенджери можна записатися на консультацію.

Христина20 Повідомлення # 12
одеський форум
Майор
Проконсультувалася з Люцією, дуже сильно допомогла мені розібратися з моєю проблемою.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: