Ворожка Одеса Суворовський район
|
|
Екаttерина | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ворожка Одеса Суворовський район
Якщо ворожити не треба, а є конкретна ситуація щодо розвитку бізнесу, то Люція зможе допомогти?
|
|
| |
Ліліана | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Екаttерина ( ) Ворожка Одеса Суворовський районЯкщо ворожити не треба, а є конкретна ситуація щодо розвитку бізнесу, то Люція зможе допомогти? Усе залежить від вашої проблеми і з чим ви звернетеся. Вона подивиться ситуацію загалом і тільки потім зможе сказати, що вона буде робити, який результат ви отримаєте і коли. Щодо вартості мені важко сказати, просте ворожіння - це одна ціна, а якщо Вам щось складніше, типу привороту, захисту, амулета чи ще чогось - це інше.
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Найсильніша ворожка, у якої я була, це Люція. Вона допомогла мені налагодити бізнес.
|
|
| |
Vilkaua | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Zolotko80 ( ) Найсильніша ворожка, у якої я була, це Люція. Вона допомогла мені налагодити бізнес. У нашому житті часто виникають проблеми, вирішення яких багатьох заводить у глухий кут. Це зовсім не свідчить про нашу слабкість, це свідчить про те, що нам необхідна людина, яка вас спрямує в потрібному напрямку. Мені пощастило познайомитися з Люцією. Сказати, що вона мені допомогла, це нічого не сказати, вона реально врятувала мене.
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Цитата Vilkaua ( ) У нашому житті часто виникають проблеми, вирішення яких багатьох заводить у глухий кут. Це зовсім не свідчить про нашу слабкість, це свідчить про те, що нам необхідна людина, яка вас спрямує в потрібному напрямку. Мені пощастило познайомитися з Люцією. Сказати, що вона мені допомогла, це нічого не сказати, вона реально врятувала мене. Погадала у Люції онлайн, залишилася під гарним враженням. Бачить багато чого. Дала слушні поради, чого остерігатися, а де не упустити свій шанс.
|
|
| |
Romashka5890 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже задоволена, що звернулася до Люції по допомогу. Мені навіть не довелося їхати до неї, зараз практикує віддалений прийом і всі питання ми змогли з'ясувати по вайберу. Завдяки її передбаченню я змогла прийняти правильне рішення.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 7 |
Майор
| Цитата Romashka5890 ( ) Дуже задоволена, що звернулася до Люції по допомогу. Мені навіть не довелося їхати до неї, зараз практикує віддалений прийом і всі питання ми змогли з'ясувати по вайберу. Завдяки її передбаченню я змогла прийняти правильне рішення. Тиждень тому консультувалася у Люції, дуже сподобалося, розповіла все. Підказала як у майбутньому поводитися, щоб уникнути неприємної ситуації на роботі.
|
|
| |
Kiskis | Повідомлення # 8 |
Майор
| Цитата Anni1 ( ) Тиждень тому консультувалася у Люції, дуже сподобалося, розповіла все. Підказала як у майбутньому поводитися, щоб уникнути неприємної ситуації на роботі. Підкажіть як можна проконсультуватися з Люцією онлайн чи можна або можна на пристойному прийомі?
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Цитата Kiskis ( ) Підкажіть як можна проконсультуватися з Люцією онлайн чи можна або можна на пристойному прийомі? Люція зараз консультує тільки онлайн.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Цитата Anni1 ( ) Люція зараз консультує тільки онлайн. Як можна до неї записатися?
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Цитата Zinulya ( ) Як можна до неї записатися? Люція консультує через месенджери вайбер, телеграм, ватсап 0950937820.
|
|
| |
Балашова | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Люція - дуже сильна ворожка. Мені та кільком моїм подругам справді допомогла. Рекомендую!
|
|
| |