Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ворожка Одеса селище Котовського
Cristal Повідомлення # 1
одеський форум
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ворожка Одеса селище Котовського

У мене утворилися невеликі проблеми і хочу проконсультуватися з ворожкою, мені порекомендували Люцію. Кому допомогла Люція? Відгукніться, будь ласка.

Флавія Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Cristal ()
Ворожка Одеса селище КотовськогоУ мене утворилися невеликі проблеми і хочу проконсультуватися з ворожкою, мені порекомендували Люцію. Кому допомогла Люція? Відгукніться, будь ласка.
Свого часу Люція дуже допомогла моїй мамі, тому коли мені самій знадобилася допомога справді сильної ворожки, я без роздумів звернулася до неї. Її мудрі поради допомогли мені не зробити серйозної помилки в житті.

Радинка Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Флавія ()
Свого часу Люція дуже допомогла моїй мамі, тому коли мені самій знадобилася допомога справді сильної ворожки, я без роздумів звернулася до неї. Її мудрі поради допомогли мені не зробити серйозної помилки в житті.
Дуже обдарований хіромант і ворожка. За лініями руки визначила, яким аспектам свого здоров'я я маю приділити особливу увагу, і виявилася повністю права.

Olesya Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Познайомилася з Люцією минулого року, за рекомендацією партнера по бізнесу. Навіть не могла припустити, що ворожка може чинити такий вплив на фінансову сферу. Незрозуміло, але працює!

Надія Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Цитата Olesya ()
Познайомилася з Люцією минулого року, за рекомендацією партнера по бізнесу. Навіть не могла припустити, що ворожка може чинити такий вплив на фінансову сферу. Незрозуміло, але працює!
Дуже точно сказала про моє майбутнє, її слова, як виявилося, допомогли мені уникнути дуже серйозних проблем. Зараз іноді консультуюся з нею по вайберу, коли складний вибір, вона завжди дасть мудру пораду.

Правдина Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Надія ()
Дуже точно сказала про моє майбутнє, її слова, як виявилося, допомогли мені уникнути дуже серйозних проблем. Зараз іноді консультуюся з нею по вайберу, коли складний вибір, вона завжди дасть мудру пораду.
Люція дуже сильно мені допомогла, відвадила суперницю від коханого чоловіка, і навіть ніякий приворот не знадобився.

Camilla1992 Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата Правдина ()
Люція дуже сильно мені допомогла, відвадила суперницю від коханого чоловіка, і навіть ніякий приворот не знадобився.
Була ситуація, в якій я була як у глухому куті, виходу не бачила взагалі. Вирішила скористатися послугами ворожки Люції. Вона допомогла мені знайти вихід із ситуації, що склалася, і навіть залишила кілька застережень, які мені надалі дуже допомогли.

РозанаУВ Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Цитата Camilla1992 ()
Була ситуація, в якій я була як у глухому куті, виходу не бачила взагалі. Вирішила скористатися послугами ворожки Люції. Вона допомогла мені знайти вихід із ситуації, що склалася, і навіть залишила кілька застережень, які мені надалі дуже допомогли.
Допомагає не просто на словах, а реально! І на відміну від шарлатанок не розповідає небилиці, а бере на себе стільки скільки може вирішити.

Селена Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата РозанаУВ ()
Допомагає не просто на словах, а реально! І на відміну від шарлатанок не розповідає небилиці, а бере на себе стільки скільки може вирішити.
Люція дуже прекрасна людина, допоможе, заспокоїть і знайде вихід із ситуації. Рекомендую!

Каміла145 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Як можна звернутися до Люції?

Camilla1992 Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Цитата Каміла145 ()
Як можна звернутися до Люції?
Люція приймає зараз тільки онлайн, зв'язатися можна через вайбер, ватсап, телеграм 0950937820.

Elmira9832 Повідомлення # 12
одеський форум
Сержант
Оскільки зараз перебуваю на карантині шукала для себе онлайн ворожіння. Дуже довго перебирала, але все таки знайшла чудову жінку, яка мені відкрила очі на все, що відбувається в моєму житті, і це була Люція!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: