Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Екстрасенс Одеса Київський район
ДіанаК Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Екстрасенс Одеса Київський район

Здрастуйте, підкажіть, будь ласка, хорошого екстрасенса, що б справді зміг допоміг вийти зі скрутної ситуації.

Русаліна Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата ДіанаК ()
Екстрасенс Одеса Київський районЗдрастуйте, підкажіть, будь ласка, хорошого екстрасенса, що б справді зміг допоміг вийти зі скрутної ситуації.
Я звертаюся до Люції, у міру виникнення якихось питань або подій. І завжди вона мені своїми порадами допомагає вирішити й виправити ситуацію.  Додатково нічого не нав'язує, тільки якщо це необхідно. Рекомендую до неї звернутися!

Феодосія Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
Цитата Русаліна ()
Я звертаюся до Люції, у міру виникнення якихось питань або подій. І завжди вона мені своїми порадами допомагає вирішити й виправити ситуацію.  Додатково нічого не нав'язує, тільки якщо це необхідно. Рекомендую до неї звернутися!
Знайома порекомендувала Люцію У мене тоді неточності були в особистому житті. Ця жінка допомогла, я їй дуже вдячна! Кому потрібна допомога, раджу звертатися!

Пелагея Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Феодосія ()
Знайома порекомендувала Люцію У мене тоді неточності були в особистому житті. Ця жінка допомогла, я їй дуже вдячна! Кому потрібна допомога, раджу звертатися!
У мене дуже складна ситуація, звернулася до Люції. Відповідь отримала швидко і детально. Перейнялася довірою. Робота була велика, а зараз усе добре, вона мені допомогла.

Inga1983 Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Підкажіть вартість консультації та ритуалів у Люції?

Русаліна Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Цитата Inga1983 ()
Підкажіть вартість консультації та ритуалів у Люції?
Консультація коштує 1000 грн. Ритуали звісно дорожчі залежно від їхньої складності.

Станіслава Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Пелагея ()
У мене дуже складна ситуація, звернулася до Люції. Відповідь отримала швидко і детально. Перейнялася довірою. Робота була велика, а зараз усе добре, вона мені допомогла.
Передбачення річ цікава, але головне знайти підходящого і справжнього мага, ворожка-провісника. Я знайшла собі екстрасенса Люцію. Видно що людина знає свою справу, і має досвід роботи з картами таро. Дуже сподобалося! Не пошкодуєте, вона говорить всю правду не приховуючи фактів.

МадленаМ Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник
Цитата Станіслава ()
Передбачення річ цікава, але головне знайти підходящого і справжнього мага, ворожка-провісника. Я знайшла собі екстрасенса Люцію. Видно що людина знає свою справу, і має досвід роботи з картами таро. Дуже сподобалося! Не пошкодуєте, вона говорить всю правду не приховуючи фактів.
Добре, що є люди, які можуть допомогти вам, коли ви в біді або зайшли в глухий кут і не знаєте, як вчинити. Люція належить саме до таких людей! Про свою ситуацію здогадувалася, але все, що вона мені розповіла... шокувало!!! Все так чітко, все зрозуміло, розставлено і розкладено по поличках! Поспілкувавшись із нею, з мене як гора з плечей звалилася і стало легко на душі.

Роза456 Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Цитата МадленаМ ()
Добре, що є люди, які можуть допомогти вам, коли ви в біді або зайшли в глухий кут і не знаєте, як вчинити. Люція належить саме до таких людей! Про свою ситуацію здогадувалася, але все, що вона мені розповіла... шокувало!!! Все так чітко, все зрозуміло, розставлено і розкладено по поличках! Поспілкувавшись із нею, з мене як гора з плечей звалилася і стало легко на душі.
Люція відповіла на всі мої запитання, дуже добра, уважна і чуйна людина, вселяє величезну довіру. Спілкуючись із нею, я знайшла віру і надію в майбутнє. Вона дуже грамотний експерт, готовий допомагати людям.

Olesya8 Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
Як можна проконсультуватися з Люцією, є дуже нагальні питання?

Станіслава Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Цитата Olesya8 ()
Як можна проконсультуватися з Люцією, є дуже нагальні питання?
Проконсультуватися з Люцією можете онлайн по середах і п'ятницях, пишіть їй у вайбер, телеграм або ватсап 095-093-78-20 і домовляйтеся.

Горячева Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Люція не тільки відповіла на мої запитання, а й багато всього додала від себе, що надалі мені допомогло не припуститися помилок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: