Екстрасенс Одеса Київський район
|
|
ДіанаК | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса Київський район
Здрастуйте, підкажіть, будь ласка, хорошого екстрасенса, що б справді зміг допоміг вийти зі скрутної ситуації.
|
|
| |
Русаліна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата ДіанаК ( ) Екстрасенс Одеса Київський районЗдрастуйте, підкажіть, будь ласка, хорошого екстрасенса, що б справді зміг допоміг вийти зі скрутної ситуації. Я звертаюся до Люції, у міру виникнення якихось питань або подій. І завжди вона мені своїми порадами допомагає вирішити й виправити ситуацію. Додатково нічого не нав'язує, тільки якщо це необхідно. Рекомендую до неї звернутися!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Цитата Русаліна ( ) Я звертаюся до Люції, у міру виникнення якихось питань або подій. І завжди вона мені своїми порадами допомагає вирішити й виправити ситуацію. Додатково нічого не нав'язує, тільки якщо це необхідно. Рекомендую до неї звернутися! Знайома порекомендувала Люцію У мене тоді неточності були в особистому житті. Ця жінка допомогла, я їй дуже вдячна! Кому потрібна допомога, раджу звертатися!
|
|
| |
Пелагея | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Цитата Феодосія ( ) Знайома порекомендувала Люцію У мене тоді неточності були в особистому житті. Ця жінка допомогла, я їй дуже вдячна! Кому потрібна допомога, раджу звертатися! У мене дуже складна ситуація, звернулася до Люції. Відповідь отримала швидко і детально. Перейнялася довірою. Робота була велика, а зараз усе добре, вона мені допомогла.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Підкажіть вартість консультації та ритуалів у Люції?
|
|
| |
Русаліна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Цитата Inga1983 ( ) Підкажіть вартість консультації та ритуалів у Люції? Консультація коштує 1000 грн. Ритуали звісно дорожчі залежно від їхньої складності.
|
|
| |
Станіслава | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Пелагея ( ) У мене дуже складна ситуація, звернулася до Люції. Відповідь отримала швидко і детально. Перейнялася довірою. Робота була велика, а зараз усе добре, вона мені допомогла. Передбачення річ цікава, але головне знайти підходящого і справжнього мага, ворожка-провісника. Я знайшла собі екстрасенса Люцію. Видно що людина знає свою справу, і має досвід роботи з картами таро. Дуже сподобалося! Не пошкодуєте, вона говорить всю правду не приховуючи фактів.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Цитата Станіслава ( ) Передбачення річ цікава, але головне знайти підходящого і справжнього мага, ворожка-провісника. Я знайшла собі екстрасенса Люцію. Видно що людина знає свою справу, і має досвід роботи з картами таро. Дуже сподобалося! Не пошкодуєте, вона говорить всю правду не приховуючи фактів. Добре, що є люди, які можуть допомогти вам, коли ви в біді або зайшли в глухий кут і не знаєте, як вчинити. Люція належить саме до таких людей! Про свою ситуацію здогадувалася, але все, що вона мені розповіла... шокувало!!! Все так чітко, все зрозуміло, розставлено і розкладено по поличках! Поспілкувавшись із нею, з мене як гора з плечей звалилася і стало легко на душі.
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата МадленаМ ( ) Добре, що є люди, які можуть допомогти вам, коли ви в біді або зайшли в глухий кут і не знаєте, як вчинити. Люція належить саме до таких людей! Про свою ситуацію здогадувалася, але все, що вона мені розповіла... шокувало!!! Все так чітко, все зрозуміло, розставлено і розкладено по поличках! Поспілкувавшись із нею, з мене як гора з плечей звалилася і стало легко на душі. Люція відповіла на всі мої запитання, дуже добра, уважна і чуйна людина, вселяє величезну довіру. Спілкуючись із нею, я знайшла віру і надію в майбутнє. Вона дуже грамотний експерт, готовий допомагати людям.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Як можна проконсультуватися з Люцією, є дуже нагальні питання?
|
|
| |
Станіслава | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Olesya8 ( ) Як можна проконсультуватися з Люцією, є дуже нагальні питання? Проконсультуватися з Люцією можете онлайн по середах і п'ятницях, пишіть їй у вайбер, телеграм або ватсап 095-093-78-20 і домовляйтеся.
|
|
| |
Горячева | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Люція не тільки відповіла на мої запитання, а й багато всього додала від себе, що надалі мені допомогло не припуститися помилок.
|
|
| |