Екстрасенс Одеса Суворовський район
|
|
Клариса78 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса Суворовський район Шукаю реального екстрасенса, допоможіть будь ласка, стільки разів обпікався що втратив надію. Дуже прошу, порекомендуйте справжнього фахівця.
|
|
| |
Yana1984 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Клариса78 ( ) Екстрасенс Одеса Суворовський районШукаю реального екстрасенса, допоможіть будь ласка, стільки разів обпікався що втратив надію. Дуже прошу, порекомендуйте справжнього фахівця. Мені моя подруга порекомендувала дуже хорошого екстрасенса, яка виручала її не один раз, так у моєму житті трапилося, що і мені потрібна була допомога фахівця. Консультація з Люцією була повна і вона змогла повністю вирішила всі мої проблеми. Раджу звернутися!
|
|
| |
Матрона | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Yana1984 ( ) Мені моя подруга порекомендувала дуже хорошого екстрасенса, яка виручала її не один раз, так у моєму житті трапилося, що і мені потрібна була допомога фахівця. Консультація з Люцією була повна і вона змогла повністю вирішила всі мої проблеми. Раджу звернутися! Життя часто готує сюрпризи. Таким сюрпризом для мене стала зустріч із першим коханням. Як мене понесло! Забула про все на світі. Це було неправильно. І впоратися з цією напастю мені допомогла Люція. Витягнула мене.
|
|
| |
РозанаУВ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Матрона ( ) Життя часто готує сюрпризи. Таким сюрпризом для мене стала зустріч із першим коханням. Як мене понесло! Забула про все на світі. Це було неправильно. І впоратися з цією напастю мені допомогла Люція. Витягнула мене. Дуже правильно побачили всю складну ситуацію, все правильно розтлумачила і дала правильні дуже потрібні поради! Обов'язково звернуся ще не один раз!!!
|
|
| |
Павла789 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Цитата РозанаУВ ( ) Дуже правильно побачили всю складну ситуацію, все правильно розтлумачила і дала правильні дуже потрібні поради! Обов'язково звернуся ще не один раз!!! Мені Люція допомогла. Допомогла сім'ю зберегти і з чорної смуги вибратися. Дивиться по картах і по лініях рук. Воду не ллє, псуваннями і пристрітами не лякає. Дуже сильна жінка, за свої обряди несе відповідальність і працює завжди до результату.
|
|
| |
Неоніла | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Павла789 ( ) Мені Люція допомогла. Допомогла сім'ю зберегти і з чорної смуги вибратися. Дивиться по картах і по лініях рук. Воду не ллє, псуваннями і пристрітами не лякає. Дуже сильна жінка, за свої обряди несе відповідальність і працює завжди до результату. Погляд Люції на проблему, влучні запитання та чіткі інструкції щодо подальших дій допомогли мені та багатьом іншим людям. Якщо є бажання почути не те, що дуже хочеться почути, а саме правду - рекомендую звертатися до неї.
|
|
| |
Ревміра | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Неоніла ( ) Погляд Люції на проблему, влучні запитання та чіткі інструкції щодо подальших дій допомогли мені та багатьом іншим людям. Якщо є бажання почути не те, що дуже хочеться почути, а саме правду - рекомендую звертатися до неї. Люція дала об'єктивну оцінку ситуації, що склалася, і говорить те, що є, а не те, що хочеться почути, в цьому головна, на мій погляд, цінність для тих, хто звернувся по допомогу. Сподіваюся продовжити роботу з нею, дуже ціную її допомогу.
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Ревміра ( ) Люція дала об'єктивну оцінку ситуації, що склалася, і говорить те, що є, а не те, що хочеться почути, в цьому головна, на мій погляд, цінність для тих, хто звернувся по допомогу. Сподіваюся продовжити роботу з нею, дуже ціную її допомогу. Звернулася до Люції! Вона все правильно сказала, на сьогоднішній день, може, хотілося почути інше, але краще раніше зрозуміти те, що справді є, і будувати своє життя в потрібному напрямку.
|
|
| |
Меланія | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Arabella ( ) Звернулася до Люції! Вона все правильно сказала, на сьогоднішній день, може, хотілося почути інше, але краще раніше зрозуміти те, що справді є, і будувати своє життя в потрібному напрямку. Люція, дуже хороший фахівець! Так знадобився час, терпіння, але це того варте, вона дійсно творите чудеса, і ще вона дуже чуйна і розуміюча людина.
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Напишіть, будь ласка, як можна знайти Люцію?
|
|
| |
РозанаУВ | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Горбунова ( ) Напишіть, будь ласка, як можна знайти Люцію? Люція зараз приймає онлайн, пишіть їй у вайбер 095-093-7820 і домовляйтеся про консультацію.
|
|
| |
zinaaa | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Класна, справжня ворожка й екстрасенс-Люція! Усім моїм рідним допомогла, кому з фінансовими проблемами, кому з любовними.
|
|
| |