Екстрасенс Одеса Малиновський район
|
|
Серафіма | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса Малиновський район
Шукаю грамотного екстрасенса, який допоможе мені знайти вихід із ситуації, що склалася. Порекомендуйте, будь ласка. Заздалегідь вдячна.
|
|
| |
Mariko | Повідомлення # 2 |
Майор
| Цитата Серафіма ( ) Екстрасенс Одеса Малиновський районШукаю грамотного екстрасенса, який допоможе мені знайти вихід із ситуації, що склалася. Порекомендуйте, будь ласка. Заздалегідь вдячна. Рекомендую звертатися до Люції. Володіє даром. Ворожить, лікує, допомагає налагодити особисте життя і кар'єру. Проводить чистки, обряди, змови. Усуває проблеми в будь-якій сфері. Бачить ситуацію, ворожить на таро і по долоні.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата Mariko ( ) Рекомендую звертатися до Люції. Володіє даром. Ворожить, лікує, допомагає налагодити особисте життя і кар'єру. Проводить чистки, обряди, змови. Усуває проблеми в будь-якій сфері. Бачить ситуацію, ворожить на таро і по долоні. Ось мій перевірений екстрасенс - Люція, дуже мені подобається з нею працювати, видно, що вона справжній профі своєї справи, говорить завжди в точку. Я в шоці повному після спілкування з нею, все знає, все бачить.
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата АнжелінаВ ( ) Ось мій перевірений екстрасенс - Люція, дуже мені подобається з нею працювати, видно, що вона справжній профі своєї справи, говорить завжди в точку. Я в шоці повному після спілкування з нею, все знає, все бачить. Нещодавно мені знадобилася дуже термінова допомога в одному питанні, Люція - це справжня знахідка!!! Вона така розумниця, така уважна у всіх питаннях! Просто диво.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
| Цитата Руслана1980 ( ) Нещодавно мені знадобилася дуже термінова допомога в одному питанні, Люція - це справжня знахідка!!! Вона така розумниця, така уважна у всіх питаннях! Просто диво. Мені шалено пощастило, що я дізналася про Люцію саме тоді, коли вона мені так була необхідна на моєму життєвому шляху. Вона розумничка - я багато нового дізналася після спілкування з нею. дуже рекомендую!
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Мені потрібно помститися ворогам, як думаєте Люція може мені в цьому допомогти?
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата 9Жанна9 ( ) Мені потрібно помститися ворогам, як думаєте Люція може мені в цьому допомогти? Думаю ні, Люція займається тільки білою магією.
|
|
| |
Maryana4 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Светозара ( ) Мені шалено пощастило, що я дізналася про Люцію саме тоді, коли вона мені так була необхідна на моєму життєвому шляху. Вона розумничка - я багато нового дізналася після спілкування з нею. дуже рекомендую! Люція - хороша провидиця й екстрасенс, сильна, правильна. Дякую їй за всі поради й повчання, що вона мені дала! Буває й так, що людині потрібен маленький поштовх або "стусан", щоб зробити щось правильне й хороше у своєму житті.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Maryana4 ( ) Люція - хороша провидиця й екстрасенс, сильна, правильна. Дякую їй за всі поради й повчання, що вона мені дала! Буває й так, що людині потрібен маленький поштовх або "стусан", щоб зробити щось правильне й хороше у своєму житті. Була я в екстрасенса Люції багато разів, спасибі їй велике за допомогу. Обійшла я дуже багатьох екстрасенсів і різних магів, не буду вдаватися в подробиці... А допомогла мені з бідами моїми тільки Люція.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Як я можу зв'язатися з Люцією?
|
|
| |
Mariko | Повідомлення # 11 |
Майор
| Цитата Anni1 ( ) Як я можу зв'язатися з Люцією? Пишіть їй на месенджери вайбер, телеграм, ватсап 0950937820. Приймає по середах і п'ятницях дистанційно.
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Рекомендую Люцію! Сказала дуже багато важливих для мене речей і знайшла варіанти допомоги!
|
|
| |