Психологія вибору жінкою партнера
|
|
Galina | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психологія вибору жінкою партнера
Скільки списів зламали психологи і фізіологи, намагаючись довести один одному, що процес вибору жінкою майбутнього батька потомства залежить від його зовнішніх або особистих якостей: доброти, порядності, турботливості тощо якостей, потрібних, на думку пані, будь-якому доброчесному татусеві.
Але фізіологи, зрештою, перемогли. З'ясувалося, що рибалка рибалку бачить здалеку. Точніше, жінка бачить будь-якого чоловіка наскрізь, пронизуючи своїм допитливим поглядом усю його таємницю, що відбивається насамперед на обличчі випробуваного.
На даний момент науці відомі два компоненти, що впливають на любов жінок до майбутніх батьків сімейства: рівень тестостерону і любов до дітей. Усе це відображається в тій чи іншій пропорції на фізіономії чоловіка, якому пощастить або не пощастить отримати "доступ до тіла".
Найшвидше секс отримують тестостеронові мачо, але вити любовні гнізда з ними не з руки - такі, як відомо, поматросять і кинуть. Для тривалих стосунків потрібен другий компонент - та сама любов до дітей, що притаманна насамперед чоловікам із низьким рівнем найчоловічішого гормону на світі.
Італійський дослідник доктор Дієго Местріп'єрі під час експериментів з'ясував, що будь-яка жінка від природи наділена здатністю за обличчям чоловіка визначати, буде він батьком її дітей чи ні. І пріоритет тут отримують саме ті чоловіки, що люблять дітей, а не секс із якомога більшою кількістю самок. Як же Местріп'єрі отримав такі дані? Дуже просто: групі піддослідних чоловіків із заздалегідь виміряним рівнем тестостерону показували фотографії дорослих людей і маленьких дітей. Піддослідні мали відповісти на просте запитання - хто їм більше подобається.
Потім групі жінок показували фото чоловічої групи випробовуваних і попросили вибрати тих, кому забезпечено їхнє кохання до труни та інші принади сімейного життя. І що ж? Жінки впевнено вказували на тих чоловіків, яким подобалися фотографії дітей.
Що цікаво, багато жінок таки зізнавалися, що мачо приваблюють їх сильніше, але діти - це святе.
Усе перераховане вище дало Местріп'єрі підставу зробити два висновки.
По-перше, жінки свідомо для створення сім'ї вибирають зовсім не тих, кого слід було б. Навіщо вони це роблять - питання до жінок, а не до вчених.
По-друге, чоловіки отримали у свої руки зброю масового ураження - достатньо перестати ставитися до дітей, як до спиногризів, і полюбити їх від усієї своєї чоловічої душі, після чого будь-яка жінка зможе прочитати це на вашому обличчі.
Як усе ж таки важко жінкам робити свій вибір, на відміну від чоловіків, для яких важливі зовнішні дані жінки, що говорять нам тільки про одне - ми із задоволенням зробимо їй дітей, незалежно від того, любить вона їх чи не любить.
|
|
| |
Oksana01 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| я вибираю чоловіків за зовнішністю та розумом
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| не знаю, мені здається, це щось на генетичному рівні... Ти можеш зустрічатися з дотепними красенями, але в підсумку народити дитину від якогось "дрища" кострубатого. А все просто тому що якийсь інстинкт спрацював...
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А я думаю, що це скоріше не психологія (наш вибір), а щось на рівні хімії
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| та це психологія. яка тут хімія) не вірю в хімію. або хімія - це і є психологія може
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А розділяю психологію і хімію). От якщо чоловік викликав інтерес на першій зустрічі розумом, то це психологія, а якщо викликав потяг сексуальний - то це хімія).
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ну взагалі не всі чоловіки розумні) або красиві))) як тоді вибирають
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| для мене останнім часом уже важливо, який він буде батько моїй дитині. а краса - справа другорядна.
|
|
| |
Альба | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| З віком починаєш по-іншому дивитися на чоловіків, і цінуються вже зовсім інші риси характеру. Це нормально, так і має бути. Краса справа хороша, але не дарма кажуть, що з обличчя води не пити. Мені дуже допомогла література з психології та філософії, я багато чого винесла з тих книжок і по-іншому почала дивитися на життя і на людей, які мене оточують.
|
|
| |
Светик1 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Цікаво. Дякую!
|
|
| |
рибка | Повідомлення # 11 |
Сержант
| так уже, ці вчені як напридумують собі щось, а потім хочуть щоб у це всі вірили
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Цитата рибка ( ) так уже, ці вчені як напридумують собі щось, а потім хочуть щоб у це всі вірили мені здається це ми собі більше нафантазуємо, ніж учені)
|
|
| |
Анечка89 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| .................
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 14 |
Майор
| Дуже цікаво
|
|
| |
Yen | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Є й такі чоловіки, які починають любити дітей уже після їхньої появи на світ, а можливо, й іще пізніше, і це теж нормально, всі ми люди, і кожен приходить до батьківства по-своєму...
|
|
| |