Опущення і випадання уретри. Чим небезпечна ця недуга?
|
|
marina_tkachenko | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Опущення і випадання уретри. Чим небезпечна ця недуга? Жінки, через особливості будови свого організму, схильні до такого захворювання, як пролапс або опущення уретри. Багато хто з нас, уперше почувши про цю недугу, ставить такі запитання. Що ж це за хвороба? І як вона проявляється?
Пролапс уретри - це зміщення або випадання (найважчий ступінь) уретри - органу, через який відбувається сечовипускання. Іншими словами, це канал, по якому сеча виходить назовні. Таке захворювання, на щастя, трапляється рідше, ніж випадання інших органів. Найчастіше ця страшна недуга є неприємним бонусом у разі запущеного пролапсу (опущення) сечового міхура або передньої стінки піхви. Як же проявляє себе ця страшна недуга? І чим вона небезпечна для жіночого організму? Коли сечовивідний канал випадає, його слизова починає набрякати і червоніти, іноді набуває синюшного кольору. Запущена недуга приносить багато хворобливих відчуттів і неприємних симптомів: розвиваються різні інфекції, відбувається кровотеча слизової, що відповідно спричиняє сильні болісні відчуття. Складні форми захворювання трапляються здебільшого в літніх жінок. Але іноді можуть виникати й у молодих дівчат - це пов'язано з вродженими патологіями, а також із травмами. Найхарактерніші симптоми, які можуть свідчити про розвиток у вас цього захворювання, - це часті, помилкові позиви до туалету, нетримання сечі, болі під час сечовипускання, наявність крові в сечі. Кожна жінка повинна розуміти, що виникнення пролапсу уретри хоч і малоймовірне, якщо в анамнезі немає травм і патологій, але воно дуже швидко дається взнаки за наявності опущень інших органів малого таза. Найпоширеніші з них - опущення матки, сечового міхура і стінок піхви.
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Який жах... Гадаю, своєчасне відвідування лікаря-гінеколога і належна консультація можуть уберегти від таких тяжких наслідків. Головне - стежити за собою і за перших же "дзвіночків" знаходити час на візит до клініки. Мені особисто раніше було страшно відвідувати лікарів, до знайомства з моїм гінекологом з Оксфорд Медікал. Тепер же розумію, що боятися нічого. Але дуже багато залежить від його професіоналізму!
|
|
| |
Tiramisu | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Polinka ( ) Який жах...Гадаю, своєчасне відвідування лікаря-гінеколога і належна консультація можуть уберегти від таких тяжких наслідків. Головне - стежити за собою і за перших же "дзвіночків" знаходити час на візит до клініки. Мені особисто раніше було страшно відвідувати лікарів, до знайомства з моїм гінекологом з Оксфорд Медікал. Тепер же розумію, що боятися нічого. Але дуже багато залежить від його професіоналізму! Думаю, тут розписали вже зовсім запущений випадок, коли навіть стаціонарна гінекологічна допомога в Німеччині - не допоможе. Але ви маєте рацію, так - профілактичні огляди - головний порятунок у таких випадках.
|
|
| |
Анечка89 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| .................
|
|
| |
Mather | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Не люблю радити, але ось Варвара. Перевірена мною і знайомими роками, реклами не дає, повністю знеболює, навіть призупиняє рак, сильніше за неї нікого в житті не зустрічала, всі інші як діти порівняно з нею, але бере гроші і не малі, напевно має право. Дітей з будь-якими проблемами приймає безплатно, це я точно знаю, може і по фотографії. У мене особисто було так.)))) тел. 0989829051. Імейл pomoschvarvara@gmailcom
|
|
| |
Iness87 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так, це серйозно, тож краще йдіть до лікаря і в хорошу лікарню. Не затягуйте. У моєї сестри таке було, але вона дуже затягнула, так, що нам тільки в Ізраїлі допомогли, Так от, багато неприємних аналізів і процедур пережив брат. Але зараз, тьху-тьху, все нормально. А виявилося, що на самому початку все лікувалося мінімальними засобами взагалі. так що ми самі винні. Не повторюйте її помилок!
|
|
| |
Aid90 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
|
|
|
| |
zina | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| так уже... така проблема
|
|
| |
ІринКа765 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Это ужасно! Поэтому важно обращаться регулярно к гинекологу. Например я постоянно обтежуюсь в этой клинике radiologycenter.eu
|
|
| |