Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Опущення і випадання уретри. Чим небезпечна ця недуга?
marina_tkachenko Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Опущення і випадання уретри. Чим небезпечна ця недуга?
Жінки, через особливості будови свого організму, схильні до такого захворювання, як пролапс або опущення уретри. Багато хто з нас, уперше почувши про цю недугу, ставить такі запитання.   Що ж це за хвороба? І як вона проявляється?

Пролапс уретри - це зміщення або випадання (найважчий ступінь) уретри - органу, через який відбувається сечовипускання. Іншими словами, це канал, по якому сеча виходить назовні.
Таке захворювання, на щастя, трапляється рідше, ніж випадання інших органів. Найчастіше ця страшна недуга є неприємним бонусом у разі запущеного пролапсу (опущення) сечового міхура або передньої стінки піхви.
Як же проявляє себе ця страшна недуга? І чим вона небезпечна для
жіночого організму?
Коли сечовивідний канал випадає, його слизова починає набрякати і червоніти, іноді набуває синюшного кольору. 
Запущена недуга приносить багато хворобливих відчуттів і неприємних симптомів:
розвиваються різні інфекції, відбувається кровотеча слизової, що відповідно спричиняє сильні болісні відчуття.
Складні форми захворювання трапляються здебільшого в літніх жінок. Але іноді можуть
виникати й у молодих дівчат - це пов'язано з вродженими патологіями, а також із травмами.
Найхарактерніші симптоми, які можуть свідчити про розвиток у вас цього захворювання, - це часті, помилкові позиви до туалету, нетримання сечі, болі під час сечовипускання, наявність крові в сечі.
Кожна жінка повинна розуміти, що виникнення пролапсу уретри хоч і малоймовірне,
якщо в анамнезі немає травм і патологій, але воно дуже швидко дається взнаки за наявності опущень інших органів малого таза. Найпоширеніші з них - опущення матки, сечового міхура і стінок піхви.

Polinka Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Який жах...
Гадаю, своєчасне відвідування лікаря-гінеколога і належна консультація можуть уберегти від таких тяжких наслідків.
Головне - стежити за собою і за перших же "дзвіночків" знаходити час на візит до клініки. Мені особисто раніше було страшно відвідувати лікарів, до знайомства з моїм гінекологом з Оксфорд Медікал. Тепер же розумію, що боятися нічого. Але дуже багато залежить від його професіоналізму!

Tiramisu Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Polinka ()
Який жах...Гадаю, своєчасне відвідування лікаря-гінеколога і належна консультація можуть уберегти від таких тяжких наслідків.
Головне - стежити за собою і за перших же "дзвіночків" знаходити час на візит до клініки. Мені особисто раніше було страшно відвідувати лікарів, до знайомства з моїм гінекологом з Оксфорд Медікал. Тепер же розумію, що боятися нічого. Але дуже багато залежить від його професіоналізму!
Думаю, тут розписали вже зовсім запущений випадок, коли навіть стаціонарна гінекологічна допомога в Німеччині - не допоможе. Але ви маєте рацію, так - профілактичні огляди - головний порятунок у таких випадках.

Анечка89 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
.................

Mather Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Не люблю радити, але ось Варвара. Перевірена мною і знайомими роками, реклами не дає, повністю знеболює, навіть призупиняє рак, сильніше за неї нікого в житті не зустрічала, всі інші як діти порівняно з нею, але бере гроші і не малі, напевно має право. Дітей з будь-якими проблемами приймає безплатно, це я точно знаю, може і по фотографії. У мене особисто було так.)))) тел. 0989829051.  Імейл pomoschvarvara@gmailcom

Iness87 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Так, це серйозно, тож краще йдіть до лікаря і в хорошу лікарню. Не затягуйте.
У моєї сестри таке було, але вона дуже затягнула, так, що нам тільки в Ізраїлі допомогли,
Так от, багато неприємних аналізів і процедур пережив брат. Але зараз, тьху-тьху, все нормально.
А виявилося, що на самому початку все лікувалося мінімальними засобами взагалі.
так що ми самі винні. Не повторюйте її помилок!

Aid90 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
wink

zina Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
так уже... така проблема

ІринКа765 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Это ужасно! Поэтому важно обращаться регулярно к гинекологу. Например я постоянно обтежуюсь в этой клинике radiologycenter.eu

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: