Косметика зі США. Хтось замовляє?
|
|
Metr | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Є такі, хто замовляє звідти косметику? Дуже потрібно дізнатися про це хоч якусь інформацію. Буду дуже вдячний.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Я замовляю з різних торгових майданчиків США, через посередника. Дуже вигідно, я у свій час навіть приторговувала косметикою зі США.
|
|
| |
Klopp | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| а яка сама процедура?
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я замовляю або в Китаї, або у нас, а звідки її привозять навіть не знаю.
|
|
| |
RimmaYa | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| я замовляю з Америки, через посередника. Нашою користуватися вже відвикла
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Zabavnaya ( ) Я замовляю або в Китаї, або у нас, а звідки її привозять навіть не знаю. Так у Китаї це ж не Американська косметика, а китайська підробка.
|
|
| |
Ekmi | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Якось по дурості замовила косметичні засоби з китайського сайту... ну природно мене обсипала, після використання, подружки тільки посміялися що я на таке повелася) Після цього буру тільки ті засоби, якими вже хтось із знайомих користувався і перевіряв на собі. Так я знайшла в Siam Thai Spa чудові тайські скраби і пілінги для тіла. Цей чудові креми-скраби лінії Sensspa, вони пом'якшують і відновлюють суху шкіру, зробивши її неймовірно гладкою, надавши здорового сяйва.
|
|
| |
Vest | Повідомлення # 8 |
Сержант
| я замовляла раніше косметику Нікс і ЛаГерл зі США, подобалася, але замовляла через посередників, сама не вмію))
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| зараз уже немає необхідності замовляти в США, та ще й через посередників. Уже й у нас є офіційні дистриб'ютори в Україні lagirlcosmeticscom і nyxcosmeticco Я часто замовляю в них, тим паче, що постійно проводять різні акції та розпродажі.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Цитата Metr ( ) Є такі, хто замовляє звідти косметику? Дуже потрібно дізнатися про це хоч якусь інформацію. Буду дуже вдячний. Не бачу сенсу замовляти так з далека, у нас досить багато хороших магазинів, де продають перевірену і якісну косметику. Я, наприклад, постійно в bomond замовляю, у них не тільки декоративна і косметика для догляду за обличчям, а й оригінальна парфумерія є, часто бувають усілякі цікаві акції та знижки.
|
|
| |
НінаАрхіпова | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Підтримую комент вище, у нас купа чудових магазинів, які торгують тим самим
|
|
| |
zozulya | Повідомлення # 12 |