Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Не дорога косметика
fedorayaneva Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, набрала багато товару від компанії Оріфлейм, для балів, що б закрити рівень. Тепер влаштовую розпродаж! Товарів дуже багато, ціни від 20 грн.
Одеса і можлива пересилка по Україні

Карамболь Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Йдеться про декоративку чи про догляд? Якщо догляд, то в Біоконі є такі лінійки, які за співвідношенням ціна/якість залишають конкурентів далеко позаду wink

Ksenya Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Карамболь ()
Йдеться про декоративку чи про догляд? Якщо догляд, то в Біоконі є такі лінійки, які за співвідношенням ціна/якість залишають конкурентів далеко позаду
ніколи не пробувала, а напевно варто, тим паче, що непросто підібрати якісну і не дуже дорогу косметику саме для догляду. Візьму на замітку.

Zazhygalka Повідомлення # 4
одеський форум
Полковник
Цитата Dina87 ()
Мені Біокон подобається, не дорого і не погана косметика.
Аж надто вона проста, мажешся але ефекту ніякого не видно. Особливо якщо це стосується противікової косметики, тому віддаю перевагу чомусь дієвішому, наприклад, марці Clinique, якщо вже користуватися чимось, то такими засобами, щоб було видно результат, а не для заспокоєння совісті.

Irinka24 Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Цитата Lorelai23 ()
Мене цікавлять недорогі, але нормальні за якістю, тональний крем і помади. Дівчатка, порадьте фірму, якщо ви залишилися самі задоволені. І де купуєте таку косметику?
Взагалі не люблю дешеву косметику. Вона, як правило, не хороша за якістю. Якщо все таки мені потрібно щось із недорогої косметики, я користуюся послугами тільки одного магазину.
У магазині Простор декоративна косметика хоч і не дорога, але цілком нормальна за якістю. У них це все перевіряється, перш ніж продавати. Косметика проходить ретельний контроль. Там купувала кілька разів помади максі колор - цілком норм варіант.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: