Купити косметику в Одесі
|
|
Akishi | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Купити косметику в Одесі
Де купити нормальну косметику в Одесі?
Я вже втомилася вибирати і пробувати різні фірми, марки косметики... Хто-небудь може знає хороших виробників? Я вже котрий місяць не можу знайти навіть нормальний лак для нігтів! То облуплюється, то стирається... Може я щось не так роблю? Підкажіть будь ласка
|
|
| |
alland | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Косметика Тіанде - натуральність. Кожна клітинка вашої шкіри любить тільки природні, природні речовини. Тому Тіанде використовує тільки натуральні інгредієнти з ЛІКУВАЛЬНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ. Лікувальний ефект обумовлений використанням стародавніх рецептів краси і здоров'я східної медицини.
|
|
| |
katar1na | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я купую косметику в інтерент-магазині
|
|
| |
rita22 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я купую косметику Оріфлейм через інтернет. Зареєструвалася на відмінному сайті orifirst, замовляю щомісяця! Не потрібно витрачати гроші на каталоги друковані, всі каталоги є на сайті, а замовити легко і просто, ще й зі знижкою 18%.
|
|
| |
juju1002 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Є чудовий інтернет-магазин косметики Incredo. Я собі нещодавно купила рум'яна Artdeco Blusher Orange Rosewood , Якість чудова, та й ціна приємна.
|
|
| |
Havineri | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я, наприклад, більше довіряю інтернет магазинам, буквально нещодавно шукала нормальний набір для манікюру, але так нічого і не знайшла, зате дуже сподобалися ці манікюрні набори інтернет магазин - staleks.ua, тож все ж купила набір там.
|
|
| |
omohem | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| нещодавно спробувала хороший крем для рук на основі продуктів бджільництва: відмінно живить, позбавляє сухості - знайшла тут за низькою ціною
|
|
| |
Elena | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Інтенсивно зволожуючий крем для сухої шкіри Mary Kay не крем а сууупер річ!
|
|
| |
Elen83 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчатка! Купилакосметику гено, це французька косметика, я шалено задоволена)))) Купила в салоні Моцарт на Ланжеронівській, 13) Це моє улюблене місце розслаблення)))) Косметика просто диво)))) шикарний догляд за шкірою)) Раджу купувати в салоні Моцарт або в перевіреному місці, щоб не купили підробку) Це чудо косметика))) Ви зрозумієте, якщо спробуєте) Стільки проблем з моєю шкірою вирішила)) я зрозуміла, що домашній догляд це дуже важливо) Пишіть свої враження від цієї косметики))
|
|
| |
Kzola | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Привіт дівчата. Хто користується гель-лаками фірми NAOMI? Хочу замовити пару гель-лаків для себе. Подивилася на цьому сайті beauty-proof. Начебто ціна нормальна, але про фірму мало знаю. Чи варто брати, чи ні, і чому?
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Я перепробувала безліч різних засобів для догляду за обличчям, але траплялося практично одне фуфло, і якраз хороша подруга порадила спробувати комплекс для молодої шкіри від фірми Desheli. Я відразу не повірила, але ефект перевершив мої очікування: шкіра стала гладенькою, вирівнявся колір обличчя. Раджу і вам спробувати, перевірила на собі.
|
|
| |
Lugova | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дівчата привіт. Хто займається нарощуванням нігтів? Підкажіть, як використовується мономер? Хочу спробувати наростити нігті в домашніх умовах. Якщо вийде, то буду займатися нарощуванням на дому. Знайшла в інтернеті на цьому сайті beauty-prof недорогий мономер. Хочу придбати.
|
|
| |
Darinka2107 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| А я в Ів Роше завжди косметику купую. Багато років користуюся, жодного разу не підвела
|
|
| |
Toma18 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| я завжди замовляю в інтернеті. Подобається Aromo Club. Там великий вибір парфумерії та різної косметики
|
|
| |
SamantraCruz | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Щодо косметики, на жаль не підкажу, але можете спробувати makeup ua. А що стосується вашого невдалого манікюру, то проблем може бути кілька, починаючи від неякісного гель-лаку і закінчуючи проблемами з кутикулою. Спробуйте використовувати базове і фінішне покриття від F.O.X. Глянути можна на сайті Cactus Nails Shop - cactusnails.
|
|
| |