Натуральний крем для обличчя
|
|
katar1na | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Крем для обличчя "зволожувальний" і "живильний" за своїм складом не поступаються засобам професійного догляду. Це препарати, створені на основі унікального поєднання натуральних інгредієнтів морського і рослинного походження з використанням передових наукових досягнень.
Маючи багатофункціональну біологічну активність, препарати дають змогу за системного застосування істотно поліпшити стан і структуру шкіри.
Натуральні креми для обличчя не містять парабенів, мінеральної олії, пропіленгліколю, силікону, поліетиленгліколю, фталатів. Сьогодні до цього прагнуть усі просунуті бренди. Багато професійних ліній ще не змогли перейти на продукцію без цих компонентів.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Натуральна косметика є натуральна, але терміни зберігання напевно зовсім інші. Або я не права? Додано (22.01.2014, 18:32) --------------------------------------------- Мені чоловік днями зробив подарунок, крем для обличчя на натуральній основі (він знає, що для мене це головний критерій) і я ось користуюся вже кілька днів, мені дуже подобається, а ще мені сподобалося те, що я тепер відмовилася від тоналки, оскільки крем вирівнює колір обличчя.
|
|
| |
fenix | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Найкращий крем для обличчя створюється з живого білка. це довела ще Клеопатра в далекому минулому.
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Все таки натуральний, є натуральний. Дружина намагається користуватися кремами, які не містять серйозних хім. речовин. Ось знайшов їй сайт zolotiruky до всього ще ручної роботи всі засоби. Так що думаю, що від такого буде точно ефект!
|
|
| |
dontworrybehappy | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Може хтось знає, хто виготовляє сам креми (ну як мила наприклад ручної роботи)?
|
|
| |
Королек | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я б теж хотіла б купити такі креми....ручної роботи.
|
|
| |
NataLLi | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| приєднуюся
|
|
| |
Gemma | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Єдина косметика якій я довіряю - Індійська. Зараз користуюся кремом з апельсином і лемонграсом, запах звичайно сильний, як у будь-якої східної косметики, але після нього не перейду ні на що!
|
|
| |
inna02 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Так, я згодна, Клеопатра знала як правильно доглядати за шкірою обличчя. Але крем для обличчя для кожного має бути індивідуальний. Для мене підходить тільки крем для обличчя Соляріс з вітаміном А, замовляю тут zakupka.com, виробник Ізраїль, шкіра виглядає просто чарівно - це те що треба.
|
|
| |
Elena | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хороша косметика це - косметика від Mary Kay! можна різну вибрати Додано (26.01.2016, 05:53) --------------------------------------------- Дівчата, користуюся кремом від Mary Kay! Суперр, мені дуже подобається!
|
|
| |
Kira66 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Elena ( ) Хороша косметика це - косметика від Mary Kay! можна різну вибрати Додано (26.01.2016, 05:53) --------------------------------------------- Дівчата, користуюся кремом від Mary Kay! Суперр, мені дуже подобається! а де купуєш??. Мені прям цікаво стало, теж хочу!
|
|
| |
honita | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| я полюбила крем-догляд для обличчя L'Oreal Paris Revitalift Filler "Відновлювач об'єму" основне призначення це Корекція ознак старіння (ліфтинг)
|
|
| |
Алена15 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я користуюсь іншими кремами для обличчя
|
|
| |
Veleta | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Я зараз користуюся професійною косметикою виробництва Ізраїль. Мені косметолог рекомендувала просто чудовий зволожувальний денний крем GIGI із захистом від сонця, що наразі дуже важливо, а після його застосування шкіра справді сяючою стає).
|
|
| |
oly4ka | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| А я сама собі кремовар. Роблю креми вже багато років. Ні в яке порівняння навіть із найдорожчою маркою. І чоловіка підсадила))
|
|
| |