Є задумка, відкрити невеликий, але затишний косметологічний салон. Адже жінки будуть завжди, і гарно виглядати вони теж хочуть завжди, тож, гадаю, справа правильна. Хто, що порадить для початку? З чого варто почати так що б клієнтуру прибити і не прогоріти через неякісний сервіс?
Для початку місце хороше потрібно, щоб прохідне, ну й інтер'єр, чим красивіше, тим краще. А ще всяке обладнання згодиться і косметика потрібна, але це і так очевидні речі. Свого часу через такі неврахування довелося закрити перукарню. Не було нормальних косметологічних меблів, не те що зараз.
А що зараз? Де взяти недорого меблі для салону? Ну, або Бог із ними, дорого, але якісні.
Можу для вашого салону запропонувати хорошу косметику професійного типу, виробництво Корея. Ось на цьому сайті можете підібрати собі необхідну продукцію. Там до 20 брендів. Є і веганські серії. Medi Peel, наприклад, славиться своїми сучасними технологіями, а Purito дуже екологічна. Ось цей Крем для сяйва шкіри обличчя Purito Sea Buckthorn Vital 70 Cream, мій найулюбленіший продукт
Не знаю для якого салону ви залишили ці посилання, але я їх уже собі облюбувала