Косметологічний салон!
|
|
Marik | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Є задумка, відкрити невеликий, але затишний косметологічний салон. Адже жінки будуть завжди, і гарно виглядати вони теж хочуть завжди, тож, гадаю, справа правильна. Хто, що порадить для початку? З чого варто почати так що б клієнтуру прибити і не прогоріти через неякісний сервіс?
|
|
| |
Asket_ter | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Для початку місце хороше потрібно, щоб прохідне, ну й інтер'єр, чим красивіше, тим краще. А ще всяке обладнання згодиться і косметика потрібна, але це і так очевидні речі. Свого часу через такі неврахування довелося закрити перукарню. Не було нормальних косметологічних меблів, не те що зараз.
|
|
| |
Marik | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Asket_ter ( ) Для початку місце хороше потрібно, щоб прохідне, ну й інтер'єр, чим красивіше, тим краще. А ще всяке обладнання згодиться і косметика потрібна, але це і так очевидні речі. Свого часу через такі неврахування довелося закрити перукарню. Не було нормальних косметологічних меблів, не те що зараз. А що зараз? Де взяти недорого меблі для салону? Ну, або Бог із ними, дорого, але якісні.
|
|
| |
Asket_ter | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Покажи, розкажи. Ось massage systems. Дивіться від достатку ВСЕГО для косметологічного салону, щоб не відкачували Вас потім.
|
|
| |
Лізочка90 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| вдача
|
|
| |
Victor070 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Хочу вам порекомендувати чудовий засіб, щоб підтримувати ноги в хорошому стані. Препарат Мікозан використовується для лікування та профілактики грибка.
|
|
| |
Katrine | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| головне, що б у салоні були хороші меблі та інструменти якісні, а клієнти самі підтягнуться)) Для своєї перукарні я замовляла все приладдя та аксесуари на сайті Вахл, подивіться, може вам теж щось сподобається)
|
|
| |
Beella | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Marik, салон краси завжди буде актуальним, головне щоб працювали професіонали, якісною косметикою та інструментами... Ну і, звісно, адекватні ціни та приємне обслуговування)
|
|
| |
Dimkinsonova | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| не завжди ходити по салонах стає безпечно))
|
|
| |
karinadzn | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можу для вашого салону запропонувати хорошу косметику професійного типу, виробництво Корея. Ось на цьому сайті можете підібрати собі необхідну продукцію. Там до 20 брендів. Є і веганські серії. Medi Peel, наприклад, славиться своїми сучасними технологіями, а Purito дуже екологічна. Ось цей Крем для сяйва шкіри обличчя Purito Sea Buckthorn Vital 70 Cream, мій найулюбленіший продукт
|
|
| |
ma2marina2na | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата karinadzn ( ) Можу для вашого салону запропонувати хорошу косметику професійного типу, виробництво Корея. Ось на цьому сайті можете підібрати собі необхідну продукцію. Там до 20 брендів. Є і веганські серії. Medi Peel, наприклад, славиться своїми сучасними технологіями, а Purito дуже екологічна. Ось цей Крем для сяйва шкіри обличчя Purito Sea Buckthorn Vital 70 Cream, мій найулюбленіший продукт Не знаю для якого салону ви залишили ці посилання, але я їх уже собі облюбувала
|
|
| |