Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Макіяж Одеса
valkiriya Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене звати Ольга Чихирьова, я - професійний візажист, випускниця Авторської школи візажу Томи Слепеченко. Я займаюся живописом ще з дитинства, зараз продовжую вчитися в студії малюнка "Штрих", і саме живопис вчить мене бачити красу жіночих облич і створювати незабутні жіночі образи, використовуючи всі техніки візажу. Натуральний, діловий, вечірній або фантазійний макіяж - це спосіб зробити Ваше обличчя бездоганним і неповторним. Професійний візаж дає Вам можливість бути різною, виглядати по-іншому. Головна нагорода і гордість для мене - це результати моєї роботи з Клієнтами. Я не тільки роблю для Вас макіяж. Я отримую радість від Вашого перетворення. Щоб стати чарівною, треба всього лише Ваше бажання, моя улюблена робота з Вашим обличчям і один телефонний дзвінок (+380631561453).

ma2marina2na Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Під макіяж, напевно, добре було б привести своє обличчя до ладу, але ж усі похибки можна посилити макіяжем ще сильніше.

karinadzn Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Ну якщо візажист фахівець у своїй справі, то вона і крокодила зробить дюймовочкою  biggrin

MeriF Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Не рекомендую

marinalu Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Ну, а для тих, хто все-таки хоче перед макіяжем привести своє обличчя в норму, можу порадити чудовий Мус пілінг з кислотами Medi-Peel Whipped Cream Triple Peel, купити можна тут або ось Пілінг для обличчя з гліколевою кислотою Cos De BAHA Glycolic Acid 10 AHA Serum, можна купити тут. А ось ця новинка, все одно, що після спа-салону Гідрофільний щербет Aromatica Orange Cleansing Sherbet...

ma2marina2na Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Цитата marinalu ()
Ну, а для тих, хто все-таки хоче перед макіяжем привести своє обличчя в норму, можу порадити чудовий Мус пілінг з кислотами Medi-Peel Whipped Cream Triple Peel, купити можна тут або ось Пілінг для обличчя з гліколевою кислотою Cos De BAHA Glycolic Acid 10 AHA Serum, можна купити тут. А ось ця новинка, все одно, що після спа-салону Гідрофільний щербет Aromatica Orange Cleansing Sherbet...
А я ось, мабуть, не відмовлюся від попереднього чищення обличчя цими чудовими засобами, хоча на візажиста скоріш за все не зможу потрапити, хіба, що віртуально. Тільки от, що з цього вийде

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: