Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Зморшки на обличчі
ma2marina2na Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Почали з'являтися зморшки на обличчі, не знаю, щоправда, як розрізнити, чи це мімічні, чи такі, як треба, я в цьому нічого не розумію, порадьте, що можна дієво купити й недороге. Дякую заздалегідь.

marinalu Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
У моєї мами скоро день народження, думаю ось їй купити якісь засоби, щоб трохи позбавити її від зморшок. А то вона через них взагалі перестала радіти життю, каже, що стара конкретна. Хочу її якось порадувати.

karinadzn Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Дівчатка, мої милі, як я вас усіх розумію love . Я не знаю, звичайно як вам, але я замовляю косметику на цьому сайті. Якраз, якщо ви нічого не тямите або не знаєте, що замовити,
дівчатка вам підкажуть і розкажуть.  Ось на цьому сайті можете самі зайти в антивіковий розділ посиланняЯ востаннє тут брала собі Ферментовану есенцію з пробіотиками Ферментовану есенцію з пробіотиками

marinalu Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата karinadzn ()
Дівчатка, мої милі, як я вас усіх розумію love . Я не знаю, звичайно як вам, але я замовляю косметику на цьому сайті. Якраз, якщо ви нічого не тямите або не знаєте, що замовити,дівчатка вам підкажуть і розкажуть.  Ось на цьому сайті можете самі зайти в антивіковий розділ посиланняЯ востаннє тут брала собі Ферментовану есенцію з пробіотиками Ферментовану есенцію з пробіотиками
Відмінно, я спробую замовити. Спасибі вам величезне за допомогу, тим більше, що раніше чула від подруги хороші відгуки про азіатську косметику.

lottosya Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Боротися зі зморшками потрібно завжди, менше жестикулювати обличчям насамперед, щоб потім мімічні не перетворилися на заломи шкіри, з якими складно впоратися. Мені, наприклад, подобається косметика Valmont. Креми і маски з робочими компонентами, які розгладжують зморшки і освіжають обличчя, надаючи йому сяйво і свіжість. Valmont

Jucigon Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Ну здрасті може зовсім без емоцій розмовляти

Hanar Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Здоровий спосіб життя + спорт + крем від зморшок збережуть вам молодість, але не вічно! Всі старіють але по різному, давайте увійдемо в категорію довгожителів))

Valeriy12 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Креми максимум, що можуть, так це зволожувати шкіру, все інше - комерційний піар-прийом для особливо довірливих. А ось розгладити зморшки, підтягнути шкіру або навіть прибрати шрами здатна тільки мезотерапія обличчя. Дружина пройшла кілька курсів у клініці, тепер має вигляд помолоділої років на 15 красуні.

Kattie456 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
клас, треба буде спробувати

Свєтік Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
І я хочу спробувати, чудовий результат

Карконточка Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Ви спробуйте натуральну косметику і засоби для ліфтингу від Harmonypro.  Я ними тільки й користуюся, давно пішла від інших засобів. Тут завжди все в наявності, свіже й гарантовано якісне. Ряд засобів саме від зморшок різного ступеня. Спробуйте, не пошкодуєте, чудово працює.

Марина888 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Засоби для догляду за обличчям повинен підбирати косметолог, оскільки шкіра відрізняється за типом. + вік відіграє важливу роль. Те, що ідеально підійде жінці в 50 років, може бути абсолютно ні до чого 20-річній.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: