Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Сухе волосся
gargana Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Близько року я постійно робила мелірування. Після такого тривалого періоду, моє волосся втратило гарний зовнішній вигляд. Що робити якщо волосся стало жорстким і ламким як солома?

teodor Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Найпростіший спосіб - це постійно обстригати кінчики волосся. Таким чином вони не ламатимуться і з часом оновляться.

lottosya Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Зістригати кінчики - це, звісно, непогана порада, але таким чином не вийде допомогти волоссю по всій довжині. Потрібні більш щадні засоби для догляду за волоссям, які б обволікали всю структуру волоска. Щоб відновити блиск і доглянутий вигляд, можна спробувати олію для волосся

tartaletka Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Добре відновлює структуру волосся - кокосова олія. Звісно вона дуже жирна і її доволі проблематично вимивати з волосся, але вона того варта.

Kemelesi Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата gargana ()
Близько року я постійно робила мелірування. Після такого тривалого періоду, моє волосся втратило гарний зовнішній вигляд. Що робити якщо волосся стало жорстким і ламким як солома?
Ну логічно буде зараз купити косметику для відновлення волосся шампунь хороший і кілька спеціальних масок для волосся, за волоссям треба доглядати! А як ви думали!

Олівія Повідомлення # 6
одеський форум
Майор
Маски потрібно

Iziza Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Купую ламінатор - допомагає.

ірина1990 Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Я вас прекрасно розумію, сама була в такій ситуації. Мені допомогли маски, найулюбленіша - реп'яхову олію+кокосову олію, нанести на волосся і залишити на 40-50 хвилин. А ще раджу спробувати відновлювальний засіб для реконструкції волосся KERAFORCE, наповнений кератином для ущільнення і регенерації пошкодженого волосся. Збагачений амінокислотами і протеїнами сої, догляд глибоко проникає в кутикулу і заповнює її, надаючи довготривалої гладкості та блиску. У результаті волосся ущільнене і м'яке.

koritza Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Маски робити, живити їх і зволожувати. Після кожного миття бальзам обов'язково, плюс маску хорошу мінімум раз на тиждень!

Марічка Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Різні маски добре допомагають. Можна порадитися з вашим перукарем, яка маска найбільше підійде вашому волоссю. Або купити в аптеці вітамін А в ампулі, додати у ваш звичайний бальзам. Теж добре живить.

Markelov Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Менше сушіть їх феном і не користуйтеся плойкою, робіть живильні маски, тоді все буде гаразд.

Fenrizshura Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Сухе і ламке волосся - це проблема багатьох дівчат, хто захоплюється меліруванням або освітленням. Агресивний вплив освітлювальних складів сильно впливає на стан волосся, тому потрібно підбирати хороший догляд і такі засоби, у складі яких є кератин. Є така марка косметики для волосся Sinergy, так у них є серія засобів для реконструкції пошкодженого волосся. Зазирніть сюди і підберіть собі шампунь і маску для відновлення волосся, тоді воно знову стане м'яким і шовковистим.

julchik Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
У мене теж після постійного тонування в блонд дуже сухе волосся стало (а шкіра голови взагалі жирна) всі подружки радять робити маски з кокосової олії, але знову ж таки, тоді коріння стають ще більш жирними. Зараз тестую кристали якраз для сухого ламкого волосся фірми alfaparf (начебто так), дуже подобається ефект! Думаю на зиму взагалі те що треба

vera0000 Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
:\'(

svetlana71 Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Звичайно маски для волосся. Якщо шкіра голови жирна, то не наносити на прикореневу зону волосся. За можливості робити обгортання. Вибір масок величезний. Мені подобається Numero з вівсом. Банка 1 л, вистачає надовго. Брала зі знижкою, ціна не атомна. Ефект чудовий. А сухе волосся доведеться потихеньку зістригати. Зараз літо, волосся потрібно ховати від сонця, за можливості. І звісно берегти від морської води. Є такі маски, які наносять на волосся перед купанням у морі. У них фільтри від сонця і купа зволожувальних компонентів.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: