Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сухе волосся
gargana Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Близько року я постійно робила мелірування. Після такого тривалого періоду, моє волосся втратило гарний зовнішній вигляд. Що робити якщо волосся стало жорстким і ламким як солома?

Kemelesi Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата gargana ()
Близько року я постійно робила мелірування. Після такого тривалого періоду, моє волосся втратило гарний зовнішній вигляд. Що робити якщо волосся стало жорстким і ламким як солома?
Ну логічно буде зараз купити косметику для відновлення волосся шампунь хороший і кілька спеціальних масок для волосся, за волоссям треба доглядати! А як ви думали!

karinadzn Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Цитата marinalu ()
Спробуйте ось такі Філери для відновлення волосся Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule, брала тут посилання . Він використовується як маска, коли змішуєш з водою - перетворюється на зразок крему. Дуже багатий склад, тут і протеїни, амінокислоти, колаген, олії. Купіть для штук 8-10. А ще дуже хороша Відновлювальна маска для волосся 8 секунд Masil
Я собі на цьому сайті купувала набір мініатюр, щоб подивитися, для початку, що за косметика, а потім пішло і поїхало, прям дуже захопилася корейським брендом.

Dariaaaaaaa Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Знайома ваша проблема. Через постійне фарбування, довго не могла привести волосся до наочного вигляду багато чого використовувала, але великою мірою допомогли маски... 

Раджу!
thumb

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: