Люблю себе
|
|
катюня1985 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто як балує себе кохану??? Які процедури любите робити? як балувати свою шкіру, нігтики, і тіло???? Я, наприклад, люблю різні обгортання, пілінги, маски для обличчя, фішмасаж)) На сайті bskupon можна придбати знижку на всі процедури зі знижкою від 50%, кому цікаво, ось посилання на ті, що купила я!
|
|
| |
Oksana3 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Прикольно. Дякую!
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Хто б подарував....
|
|
| |
Ксюша | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я теж люблю себе побалувати.
|
|
| |
Umka25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дівчатка, роблю мезо в клініці Моцарт на Польській, 18)) я просто вдячна тому, що я дізналася, що таке є))) з допомогою мезо я вирішила безліч своїх проблем)))) які не могла вирішити ніякими іншими способами(((( Показань багато, наприклад, целюліт, зморшки, розтяжки, стриї, ксантелазми, гірсутизм, рубці, постакне, застійна гіперпігментація, захворювання шкіри, зморшки. гіперпігментація, захворювання шкіри волосистої частини голови... У мене були серйозні проблеми з целюлітом і сильно випадало волосся, також після прищів проблемки були, мені повністю за допомогою мезо вилікували мої проблеми))))Jраджу спробувати)
|
|
| |
darinabernard | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| ой дівчатка) дуже люблю себе побалувати доглядом за обличчям. пілінги, маски! Моє личко дуже примхливе на жаль, особливо влітку. Свого часу там вирішила проблеми з акне. Дико мучило, чого тільки не пробувала. Спасибі фахівцям з Етерія (Одеса, Рішельєвська).
|
|
| |
АняЛайм | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хороша штучка Пробувала
|
|
| |
gerom | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Купила собі крем від зморшок Organique Eternal Gold добре живить шкіру і розгладжує зморшки
|
|
| |
Umka25 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Всім привіт)) а я зробила процедуру BEAUTE NEUVE, в клініці Моцарт)) шикарно дівчатка, раджу)) процедура подвійного пілінгу на основі фруктових кислот і вітаміну С. це процедура - експрес метод для чудового зовнішнього вигляду обличчя. Під дією втоми, стресу або просто з віком шкіра втрачає свій природний блиск і еластичність, з'являються пігментні плями. Верхні шари епідермісу складаються з ороговілих і сухих клітин, якщо вони вчасно не відлущуються, це призводить до уповільнення оновлення шкіри та погіршення кольору обличчя. Усі ці проблеми вирішить процедура BEAUTE NEUVE))))
|
|
| |
Паула | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Я люблю приймати ванну з усякими пінками, оліями, морською сіллю...класно так поніжитися
|
|
| |
Umka25 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А я робила плазмоліфтинг)))) ! це просто нереальна процедура))) шкіра очищається від пігментних плям, поліпшується колір обличчя, усуваються мімічні зморшки, процеси старіння загальмовуються, відбувається глибоке зволоження і живлення шкіри, поліпшується тургор шкіри, підтягується овал обличчя, зникають акне і постакне, рубці, шрами стають менш помітними, відбувається реабілітація шкіри після надмірного сонячного впливу, прискорюються процеси відновлення шкіри після лазерного або хімічного пілінгу)))) я робила з проблемою прибрати зморшки на лобі)) зараз просто приголомшливо)J
|
|
| |
ira19840 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я себе люблю, але не є фанатом надмірного догляду за собою. У житті є багато речей цікавіших, для мене особисто.
|
|
| |
Есмеральда | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| я так себе люблю, купую собі солодощі)) ось це мої радості)
|
|
| |
olesya455 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Люблю себе побалувати, частенько ходжу до салону краси і спа-салону, добре, коли кошти і час дозволяють) Останнім часом зачастила ходити в тайський масаж, це таке блаженство, господи. Особливо масаж камінням) Хто не пробував - обов'язково сходіть!
|
|
| |
Busia | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| та всі люблять себе балувати.були б кошти і час
|
|
| |