Купальники 2014
|
|
juju1002 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Пляжний сезон у самому розпалі, тому поспішаю поділитися хорошим магазином купальників intimo.com. Чудовий асортимент, ціни та сервіс. По-перше, завжди оригінальні модельки, і відповідні розміри. Доставку здійснюють вчасно, а коли приїжджаєш до них в офіс, так там справжній рай для будь-якої жінки, і все без проблем, якщо розмір не підійшов на місці, пропоную щось інше. Так що раджу придивитися.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| У 2015 році будуть офігітельні купальники.
|
|
| |
jevapa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| звідки Ви знаєте, що будуть хороші купальники в 2015 році???? Як би не особливо я і помічала, що вони з кожним роком змінюються... Ось і проблема вибору гарного одягу для сучасних дівчат так, як здебільшого одяг не новий, а вдосконалений старий))))
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Переглядаю купальники вже не один день. Справді, краси дуже багато цього року. Найбільше подобаються тут купальники такого плану
Хоча, й інших модельок, не гірших за цю, вистачає!
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Polinka ( ) Переглядаю купальники вже не один день. Справді, краси дуже багато цього року. Найбільше подобаються тут купальники такого плануХоча, й інших модельок, не гірших за цю, вистачає! ось ця модель на всіх сайтах думаю всі модниці вже прикупили
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| А я з нетерпінням чекаю на відпустку - всі купальники оціню на пляжі прямо на моделях
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Цитата jevapa ( ) звідки Ви знаєте, що будуть хороші купальники в 2015 році???? Як би не особливо я і помічала, що вони з кожним роком змінюються... Ось і проблема вибору гарного одягу для сучасних дівчат так, як здебільшого одяг не новий, а вдосконалений старий)))) Ви маєте рацію, що дизайнери не вигадують з року в рік кардинально нові моделі купальників, а беруть за основу для модних колекцій нового сезону моделі, що вже зарекомендували себе і полюбилися жінкам. Вони просто додають ефектні деталі декору, нові забарвлення, фасони крою - і виходить трендова річ. Ось, наприклад, купальник червоного кольору. Цей крій був актуальним у середині 80-х. А сьогодні такий традиційний суцільний купальник, завдяки новому принту від італійських дизайнерів, отримав друге життя.
|
|
| |
Murchalka | Повідомлення # 8 |
Сержант
| А я люблю верх-"шторки" і плавки на зав'язках ) Щороку купую новий і задоволена ) Дуже зручний - тіло все засмагає, плавати зручно. Що ще потрібно ?)
|
|
| |