Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Літнє взуття
new_ton Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Для літа взуття потрібно обирати практичне та зручне. Адже літо потрібно провести активно. Особисто я люблю мокасини, балетки. Обираю на Мегашуз. чудові фірми надані, мої улюблені. Якість відмінна. Знижки зараз там до 80 % на деякі моделі.

Anastaisha Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Murchalka ()
Так, прикольні )На літо саме ТО - шльопанці та сандалики !)
Але... а як же... сліпони...  ?
Я не можу ось без них. Для мене легкі в сітку - саме "на літо саме ТО")))
Мабуть, підбори просто не моє...(

Тимохіна Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата Senesy ()
Я вже літню купую. )
Сама така стала. Раніше маму лаяла за це, казала, мовляв, що ти все запасаєшся, як у Радянському Союзі, постійно щось тягне, заздалегідь купує, потім забуває і знову купує. А зараз роблю так само, бо речі в несезон коштують дешевше, ніж у сезон. Ось у loriblu купила чоловікові сандалі, зараз вони рівно в половину дешевші, ніж у липні. Минулого року так собі пуховик влітку купила, теж за половину того, скільки він коштує зараз.

Порох Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Тимохіна ()
Сама така стала. Раніше маму лаяла за це, казала, мовляв, що ти все запасаєшся, як у Радянському Союзі, постійно щось тягне, заздалегідь купує, потім забуває і знову купує. А зараз роблю так само, бо речі в несезон коштують дешевше, ніж у сезон. Ось у loriblu купила чоловікові сандалі, зараз вони рівно в половину дешевші, ніж у липні. Минулого року так собі пуховик влітку купила, теж за половину того, скільки він коштує зараз.
Зараз, справді, в несезон можна купити речі за півціни. А якщо ще робити покупки через інтернет магазин, то економія вийде суттєва.

belsta Повідомлення # 5
Рядовий
Літнє взуття повинно гармонійно поєднувати в собі стиль, комфорт і надійність. У спеку дуже важливо носити якісне взуття із замші, натуральної або еко-шкіри чи текстилю від перевіреного виробника, такого як Belsta. Тільки в такому взутті ногам буде максимально комфортно. Почитайте- https://panno4ka.net/10281-jaku-model-vzuttja-vibrati-na-lito.html

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: