Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Осінньо-зимове модне взуття від 199 грн.
Obuvnoy_ua Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
В одеському магазині Взуттєвий.ua на Корольова, 94 вже у продажу нова колекція взуття та аксесуарів сезону Осінь-Зима 2014-2015.
Стильні аксесуари та біжутерія осінньо-зимового сезону за найкращими цінами! 
Взуття від 199 грн., сумки від 149 грн, аксесуари від 19 грн., біжутерія від 9 грн.

Lorelai23 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Я туди ходила недавно. Подивилася. Нічого так, але боюся, що викину через 2 дні. Напевно піду в більш якісний магазин. Хоча спасибі за запрошення)))

Валента Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Так, мене теж мучать смутні сумніви. Конкретно в цьому магазині я не була, але взуття за 200 грн.. як мінімум викликає побоювання. Хоча років зо два тому я купила балетки за 100 грн і вони досі служать, навіть виглядають як новенькі.
А ось кросівки я люблю носити тільки фірмові, замовила собі для фітнесу Найк, зараз якраз знижка є.

Bonnita Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Lorelai23 ()
Я туди ходила недавно. Подивилася. Нічого так, але боюся, що викину через 2 дні. Напевно піду в більш якісний магазин. Хоча спасибі за запрошення)))
Ось і я так подумала

oit Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Дошка безкоштовних оголошень OIT
Розмістити безкоштовне оголошення, купити, продати, широкий вибір категорій, одяг, мода, стиль, здоров'я. Подати оголошення швидко і зручно, будь-яке місто України!
oit

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: