Одяг для коханого
|
|
Polinka | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт, дівчатка! Хотілося поцікавитися, де ваші кохані купують собі одяг? Мій, наприклад, часто навіть не бере особливої участі у виборі того чи іншого товару, за що я на нього часом злюся. Бо не завжди можу вгадати з моделькою. Зараз, наприклад, придивляюся до джемперів на весну в ТутМодно, іноді ходимо разом по магазинах (дуже іноді... частіше я роблю це сама). Мій не найсильніший модник, але мати гарний вигляд любить ))
|
|
| |
clarissa | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| а мій модник ще той))) і любить стильно одягатися)
|
|
| |
Вероніка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А я ось купила чоловікові футболку від Tommy Hilfiger. Йому подобаються. дуже стильна і красива річ. Ось що значить бренд!
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мій сам собі речі купує. Без нього в магазин краще не потикатися, хоч і смаки його знаю.
|
|
| |
AlisFrolova | Повідомлення # 5 |
Сержант
| а я своєму та й собі купую в інтернет-магазах, іноді разом підшукуємо, але я то в принципі його смаки знаю, тож можу і сама дещо підібрати, чоловік зараз увесь у роботі, але я замовила йому кілька штучок)
|
|
| |
Murchalka | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я купую в нашому улюбленому інтернет-магазині Тутмодно, зараз там ще й хороші знижки, Минулого тижня купила кардиганчик прикольний, зацініть
|
|
| |
Nasar | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Цитата clarissa ( ) а мій модник ще той))) і любить стильно одягатися) в інтернеті піджаки, по-моєму, маячня купувати через те, що з розміром у плечах практично нереально вгадати, принаймні з 2-х покупок робила 2 повернення, хоча розміри були на маркуванні правильні зазначені (беру тільки в офлайні, тому що пропорції талія+плечі важко підібрати, якщо не міряти). Наприкінці вересня купила бюстгальтер в ІМ і шарфик чоловікові ZARA з оф. сайту майже за 600 грн., тому що якість хороша, купуємо, як правило, разом через те, що дешевше виходить, якщо брати великим обсягом зі знижками...
|
|
| |
Nika314 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Сток, ринок, гугл і пошук
|
|
| |
Альда | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| А також торгові центри та інтернет-магазини, яких безліч)) У торгових центрах мені подобається купувати такі речі, які без примірки точно не підійдуть, але в інтернеті набагато дешевше, тому все інше купуємо там. Нещодавно з чоловіком джинси йому вибрали і зовсім не дорого, якщо порівнювати з брендовими магазинами.
|
|
| |
Даяна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені більше подобаються торгові центри))
|
|
| |
Гелла | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Найбільше люблю шити одяг на замовлення, але це стосується святкового вбрання здебільшого
|
|
| |
Крісті | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| На замовлення - це взагалі шикарно))
|
|
| |
Совасина | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Зараз це ще дорожче, ніж брендові магазини
|
|
| |
Совочка | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Це точно, шили чоловікові костюм на весілля до брата, то в підсумку він вийшов на тисячу дорожчим, ніж аналогічна модель у магазині, навіть не знаю, як так вийшло. Швачка каже, що якість нашого костюма значно вища, але якби ми знали заздалегідь, що не вдасться заощадити, - не бралися б за всі ці примірки, купівлю тканини та інше. Чоловік його буде рідко одягати. У підсумку я вирішила, що найкраще замовляти речі в інтернеті, і чоловікові купила в подарунок чудовий кардиган. А на пошиття ми більше не підемо.
|
|
| |
Барбусяка | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Я з пошиттям навіть зв'язуватися не хочу
|
|
| |