Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Одяг для коханого
Polinka Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, дівчатка! Хотілося поцікавитися, де ваші кохані купують собі одяг?
Мій, наприклад, часто навіть не бере особливої участі у виборі того чи іншого товару, за що я на нього часом злюся. Бо не завжди можу вгадати з моделькою. Зараз, наприклад, придивляюся до джемперів на весну в ТутМодно, іноді ходимо разом по магазинах (дуже іноді... частіше я роблю це сама). Мій не найсильніший модник, але мати гарний вигляд любить ))

clarissa Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
а мій модник ще той))) і любить стильно одягатися)

Вероніка Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
А я ось купила чоловікові футболку від Tommy Hilfiger. Йому подобаються. дуже стильна і красива річ. Ось що значить бренд!

Антоніна Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Мій сам собі речі купує. Без нього в магазин краще не потикатися, хоч і смаки його знаю.

AlisFrolova Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
а я своєму та й собі купую в інтернет-магазах, іноді разом підшукуємо, але я то в принципі його смаки знаю, тож можу і сама дещо підібрати, чоловік зараз увесь у роботі, але я замовила йому кілька штучок)

Murchalka Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я купую в нашому улюбленому інтернет-магазині Тутмодно, зараз там ще й хороші знижки, Минулого тижня купила кардиганчик прикольний, зацініть

Nasar Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Цитата clarissa ()
а мій модник ще той))) і любить стильно одягатися)
в інтернеті піджаки, по-моєму, маячня купувати через те, що з розміром у плечах практично нереально вгадати, принаймні з 2-х покупок робила 2 повернення, хоча розміри були на маркуванні правильні зазначені (беру тільки в офлайні, тому що пропорції талія+плечі важко підібрати, якщо не міряти). Наприкінці вересня купила бюстгальтер в ІМ і шарфик чоловікові ZARA з оф. сайту майже за 600 грн., тому що якість хороша, купуємо, як правило, разом через те, що дешевше виходить, якщо брати великим обсягом зі знижками...

Nika314 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Сток, ринок, гугл і пошук

Альда Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
А також торгові центри та інтернет-магазини, яких безліч)) У торгових центрах мені подобається купувати такі речі, які без примірки точно не підійдуть, але в інтернеті набагато дешевше, тому все інше купуємо там. Нещодавно з чоловіком джинси йому вибрали і зовсім не дорого, якщо порівнювати з брендовими магазинами.

Даяна Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Мені більше подобаються торгові центри))

Гелла Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Найбільше люблю шити одяг на замовлення, але це стосується святкового вбрання здебільшого

Крісті Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
На замовлення - це взагалі шикарно))

Совасина Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Зараз це ще дорожче, ніж брендові магазини

Совочка Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Це точно, шили чоловікові костюм на весілля до брата, то в підсумку він вийшов на тисячу дорожчим, ніж аналогічна модель у магазині, навіть не знаю, як так вийшло. Швачка каже, що якість нашого костюма значно вища, але якби ми знали заздалегідь, що не вдасться заощадити, - не бралися б за всі ці примірки, купівлю тканини та інше. Чоловік його буде рідко одягати.
У підсумку я вирішила, що найкраще замовляти речі в інтернеті, і чоловікові купила в подарунок чудовий кардиган. А на пошиття ми більше не підемо.

Барбусяка Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Я з пошиттям навіть зв'язуватися не хочу

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: