Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Покупки для дому
Клеверок Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Де робите?

Zabavnaya Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата IriSSSka ()
Коли робили ремонт практично все закупили в "Епіцентрі", а по дрібниці можемо купити де завгодно.
Класно, коли є можливість закупити все й одразу. Ми все поступово робили. Спочатку стіни, стелю, потім підлогу через якийсь час. І тільки зараз взялися за заміну старих меблів. Хочеться меблі з натурального дерева, але вони дуже дорогі і складно знайти щось оптимальне співвідношенню ціна-якість. Нещодавно встановила собі додаток на телефон з оголошеннями, де продавці з твого району (підключення через геолокацію) і знайшла там багато чого. Ні, звісно, продають і мотлох (я зрозуміла, що багато чого можу теж виставити на продаж), але є і зовсім нові меблі, і злегка вживані, але у відмінному стані. Знайшли непогане ліжко для спальні. Нам продали разом із матрацом, дуже якісним, до речі. Ми заощадили десь тисяч п'ять, якщо не більше, тому зараз регулярно заходжу і дивлюся нові оголошення.

лілі09 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата IriSSSka ()
Коли робили ремонт практично все закупили в "Епіцентрі", а по дрібниці можемо купити де завгодно.
ми теж так робили, коли був ремонт.

Анечка89 Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата IriSSSka ()
Теж саме.)
Додано (03.03.2017, 09:53)
Цитата Ціана ()
Найчастіше в інтернеті, адже це набагато простіше. Звичайно, якщо терміново щось потрібно купити, їду сама, але мені вже давно такий шопінг не приносить задоволення - тільки час витрачаю даремно.Улюблений магазин - Розетка, хоча б тому що крім зручного сервісу і доставки там є все.
Сьогодні замовила Випаровувач Smok TF-T8 Coil 0.16 Ом Silver для електронних сигарет, у звичайному магазині він коштує в півтора раза дорожче, ніж тут.
Розетка? Там і справді так вигідно?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: