Де купити модні речі?
|
|
Владочка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Не хочеться ходити і користуватися тими речами, які є у всіх. Мене цікавить щось незвичайне і стильне.
|
|
| |
Красуня | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А на Розетці дивилися? Я там завжди модні речі знаходжу, і їхати нікуди не потрібно - відділення пошти біля будинку знаходиться. Подивіться там годинники, можна знайти стильний варіант на будь-який смак і гаманець. А нещодавно я для себе купила Стартовий набір Aspire Odyssey Mini TC Full Kit Goldдля електронних сигарет, які зараз мають набагато кращий вигляд, ніж звичайні тютюнові.
|
|
| |
Фора | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| буду мати на увазі)
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Якщо ви не хочете носити ширвжиток, то я вам пораджу шити її. Зараз складно знайти щось цікаве й унікальне. Я сама задавалася таким же питанням, але мені пощастило, тому що я в основному ношу джинси і просту футболку, а щось цікаве зазвичай надягаю на свята, і для цього випадку я купую собі платтячко в Це єдиний магазин з сукнями в Одесі, який я люблю всім серцем.
|
|
| |
Хенсі | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| хороший вибір
|
|
| |
Монтана | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| дуже хороший
|
|
| |
Сигвар | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| на привозі)
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Привіз собі привозом, але не дуже хочеться купувати цей ширвжиток, якщо чесно. Я здебільшого намагаюся через інтернет замовляти хороші, якісні та модні речі. Якраз сиджу на maximoda обираю собі штанів. Просто я ходжу в брюках на роботі і мені потрібно їх часто міняти, щоб бути різноманітною) Може і блузочку з сорочкою теж прикуплю, там якраз знижки є, якщо купити товару на 1000 грн. Вже замовляла на цьому сайті і там все зручно в принципі, якщо щось не підходить, то без проблем можна повернути. Якщо брати з інтернету, то тоді речі будуть ексклюзивними, а якщо з привозу, то пів Одеси точно в таких ходитимуть.
|
|
| |
Indiana | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я зазвичай просто замовляю чоловікові речі а він мені привозить)
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Прикольно, я б так не змогла ))
|
|
| |
алена124 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Подивіться товари на сайті ОГОЛОША? Багато жіночого одягу
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Варіантів, де можна купити хороші якісні речі, дуже багато, але тільки потрібно не поспішати під час купівлі. Потрібно почитати відгуки, подивитися країну виробника і таке інше. Дивлюся, що багато хто зараз купує оптом речі, щоб було вигідно і можна було взяти більше одиниць. Я зібралася з подружками і замовила ось тут відразу кілька комбінезонів джинсових, і вони нам вийшли якраз по опту. Вибрала саме турецькі, бо вже знаю, що якість у них чудова і на багато краща за китайську. Так що всім раджу так робити і наповнювати свої гардероби.
|
|
| |
Анрі | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я собі завжди на Розетці одяг замовляю, для мене це ідеальний варіант покупок - асортимент точно таких самих речей, що й у торговельних центрах, тільки для їхнього перегляду не потрібно витрачати цілий день, можна зайти на сайт Розетки і погортати сторінки з потрібними речами. Останнє, що замовляв там - стильні сорочки для роботи та відпочинку.
|
|
| |
Oksana22 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| ось чудовий одеський інтернет магазин модного і стильного жіночого одягу, тут і вибір великий, і якість нормальна, і ціни не кусаються, кілька разів уже купувала в них і завжди залишалася задоволена покупкою
|
|
| |
Juliaesina | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Я не давно лазила інтернетом у пошуках кофтинки собі, як подарунка на Новий рік, і знайшла цікавий сайт, де можна вибрати цікаві варіанти одягу, і замовила собі. Сподобалося те, що ціна адекватна і швидко надсилають. Сайт називається Milan Shop
|
|
| |