Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Де купити модні речі?
Владочка Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Не хочеться ходити і користуватися тими речами, які є у всіх. Мене цікавить щось незвичайне і стильне.

Красуня Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
А на Розетці дивилися? Я там завжди модні речі знаходжу, і їхати нікуди не потрібно - відділення пошти біля будинку знаходиться.
Подивіться там годинники, можна знайти стильний варіант на будь-який смак і гаманець.
А нещодавно я для себе купила Стартовий набір Aspire Odyssey Mini TC Full Kit Goldдля електронних сигарет, які зараз мають набагато кращий вигляд, ніж звичайні тютюнові.

Фора Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
буду мати на увазі)

Kate Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Якщо ви не хочете носити ширвжиток, то я вам пораджу шити її. Зараз складно знайти щось цікаве й унікальне. Я сама задавалася таким же питанням, але мені пощастило, тому що я в основному ношу джинси і просту футболку, а щось цікаве зазвичай надягаю на свята, і для цього випадку я купую собі платтячко в Це єдиний магазин з сукнями в Одесі, який я люблю всім серцем.

Хенсі Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
хороший вибір

Монтана Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
дуже хороший

Сигвар Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
на привозі)

Kate Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Привіз собі привозом, але не дуже хочеться купувати цей ширвжиток, якщо чесно. Я здебільшого намагаюся через інтернет замовляти хороші, якісні та модні речі. Якраз сиджу на maximoda обираю собі штанів. Просто я ходжу в брюках на роботі і мені потрібно їх часто міняти, щоб бути різноманітною) Може і блузочку з сорочкою теж прикуплю, там якраз знижки є, якщо купити товару на 1000 грн. Вже замовляла на цьому сайті і там все зручно в принципі, якщо щось не підходить, то без проблем можна повернути. Якщо брати з інтернету, то тоді речі будуть ексклюзивними, а якщо з привозу, то пів Одеси точно в таких ходитимуть.

Indiana Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Я зазвичай просто замовляю чоловікові речі а він мені привозить)

Polinka Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
Прикольно, я б так не змогла ))

алена124 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Подивіться товари на сайті ОГОЛОША? Багато жіночого одягу

Lisyonok Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Варіантів, де можна купити хороші якісні речі, дуже багато, але тільки потрібно не поспішати під час купівлі. Потрібно почитати відгуки, подивитися країну виробника і таке інше. Дивлюся, що багато хто зараз купує оптом речі, щоб було вигідно і можна було взяти більше одиниць.  Я зібралася з подружками і замовила ось тут відразу кілька комбінезонів джинсових, і вони нам вийшли якраз по опту. Вибрала саме турецькі, бо вже знаю, що якість у них чудова і на багато краща за китайську. Так що всім раджу так робити і наповнювати свої гардероби.

Анрі Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Я собі завжди на Розетці одяг замовляю, для мене це ідеальний варіант покупок - асортимент точно таких самих речей, що й у торговельних центрах, тільки для їхнього перегляду не потрібно витрачати цілий день, можна зайти на сайт Розетки і погортати сторінки з потрібними речами. Останнє, що замовляв там - стильні сорочки для роботи та відпочинку.

Oksana22 Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
ось чудовий одеський інтернет магазин модного і стильного жіночого одягу, тут і вибір великий, і якість нормальна, і ціни не кусаються, кілька разів уже купувала в них і завжди залишалася задоволена покупкою

Juliaesina Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Я не давно лазила інтернетом у пошуках кофтинки собі, як подарунка на Новий рік, і знайшла цікавий сайт, де можна вибрати цікаві варіанти одягу, і замовила собі. Сподобалося те, що ціна адекватна і швидко надсилають. Сайт називається Milan Shop

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: