Якісні речі
|
|
Ріанна | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Яким магазинам довіряєте?
|
|
| |
Хенсі | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Найперевіреніший магазин - це Розетка, йому довіряю більше за інших. Нещодавно замовила Стартовий набір Eleaf iStick Pico Kit Grey для електронних сигарет, в хорошому сенсі здивувала якість і ціна. Все що можна купити на Розетці намагаюся брати саме там.
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мені подобається цей магазинчик vitality-opt. У нього речі возять з Угорщини. Скажу чесно, шиють добре. Не те, що китайці. Можна дуже добре заощадити, купуючи в них оптом те, що вроздріб коштує щонайменше вдвічі дорожче! Сама була шокована, коли побачила сукню, яку взяла в них за 280 грн. у магазині за 530!
|
|
| |
Романса | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| і мені подобається
|
|
| |
Nikollay | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А де купити якісне взуття зимове. Так щоб через місяць не викинути
|
|
| |
Luda | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А ми з чоловіком уже купили нове взуття, до зими готові. Купуємо в megasport . Цьому магазину ми довіряємо, у них продаються речі відомих брендів. Ось і нові черевики обрали відомого американського бренду, який виготовляє високоякісні вироби для активних людей, спортсменів. Я думаю, що таке взуття заслуговує на увагу.
|
|
| |
Oksana22 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| зараз купую одяг і взуття на клубку, здась багато якісного одягу та взуття для дорослих і дітей
|
|
| |
Aleksandra555 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я останнім часом купую одяг тільки в магазині каре. Дуже я задоволена якістю, ціною та асортиментом. Щомісяця намагаюся замовити щось новеньке
|
|
| |
Bonnita | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ніколи не чула про таке
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Мені дуже сподобався ресурс Закупка - там стільки всього є і можна вибрати речі за нормальною ціною. Знайшла там магазин з дощовиками для хлопчиків, купила синові та племіннику - хорошої якості дощовики.
|
|
| |
Сорель | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Що стосується взуття, так мені дуже Інтертоп подобається в цьому плані - завжди стильний асортимент, тільки якісне взуття. В інші магазини я навіть не заглядаю. До речі, через тиждень в Інтертопі буде глобальний розпродаж - чорна п'ятниця. Обов'язково оновлюся новою парою
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Взуття намагаюся купувати тільки якісне і відомих марок, дешеве у мене розвалюється після одного сезону. І знову потрібно витрачатися на купівлю нового. І одяг останнім часом намагаюся купувати хорошої якості, він і має кращий вигляд, і носиться довше.
|
|
| |
Анатолька | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| дякую
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Дуже хочу купити Тімберленди. Взимку дуже рятують у лютий мороз.
|
|
| |
Джулія | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| А які зараз на них ціни? У мене раніше була пара цієї фірми, дуже добре носилися. Купила шкарпетки для спорту, це єдине чого мені не вистачало для тренувань - стильні кросівки Найк мені чоловік під ялинку поклав)
|
|
| |