Подарунок для брата
|
|
Хенсі | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де купити і що краще вибрати?
|
|
| |
Томочка | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| А що брат любить? З цього потрібно почати. Мій брат обожнює стильні речі, часто купую для нього одяг та аксесуари, на день народження подарувала Стартовий набір Joyetech Cuboid Mini Kit Silver і шкіряний брелок для авто.
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Дивлячись скільки братові років. Я б пригледіла щось із цього. Зараз розумні годинники дуже модна новинка серед молоді і не тільки! Це нереально зручний гаджет, який стане відмінним подарунком і доповненням будь-якого іміджу )
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Даа, годинник це гарний подарунок, але потрібно розуміти його фінансове становище і в жодному разі не можна дарувати дешевше. Для чоловіків це важливо, це як для нас шуба))).
|
|
| |
Монтана | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| хороший варіант
|
|
| |
Невідомість | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| і мені подобається
|
|
| |
Teloprimo | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| у мене брат захоплюється компами. Купувала мишку смішної форми.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Нелегко, звісно, радити, не знаючи інтересів Вашого брата, а тим паче його захоплення і все про нього. Дивлюся, що дуже популярними подарунками стають гіроборди, бо багато хто їх собі хоче, а дехто тільки й мріє.
|
|
| |
Aphina | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Polinka ( ) Дивлячись скільки братові років.Я б пригледіла щось із цього. Зараз розумні годинники дуже модна новинка серед молоді і не тільки! Це нереально зручний гаджет, який стане відмінним подарунком і доповненням будь-якого іміджу ) Абсолютно згодна! Єдине, беріть одразу із захистом від води і пилу типу , і вони вам дуже довго прослужать!
|
|
| |
Oksana22 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| якщо братик маленький, то можна подарувати іграшку, наприклад спайдер мена, діти від нього тащаться,
|
|
| |
irishka33 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Прикольно)
|
|
| |
sladinka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо в брата є айпад чи айфон або підробка під них, то можна подарувати чохол. На ihood. ua є класні чохли по 200-300 грн, і дешевше можна підібрати, адже багато модельок зі знижкою.
|
|
| |
Altalia | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| У мене брат дуже любить подорожувати, тому ми з батьками обрали для нього в подарунок фотоапарат Nikon Coolpix AW . Він пиловологозахищений і має вбудований GPS / ГЛОНАСС. Те, що треба для мандрівника!
|
|
| |
Фергас | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Відмінний фотоапарат, сам би від такого не відмовився Я своєму братові дарував зимовий комплект шин і компресор надійної марки. Даруйте те, що пов'язано з хобі брата і ви не помилитеся.
|
|
| |
strekoza66 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Стильний срібний брелок для ключів - гідний подарунок, особливо, якщо є машина. Якщо ні, тим більше - ваш натяк на можливе придбання в майбутньому.
|
|
| |