сукня для подружки нареченої
|
|
Uuuu | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порадьте яку сукню для подружки нареченої мені вибрати, хотіла червону, але сказали не можна Чому? це мій улюблений колір
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| мабуть, це погана прикмета... спробуйте інший колір, ніжно рожевий або жовтий, а краще синій!
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| ось синій це мій другий варіант, сині елементи в деталях на одязі нареченого і нареченої додати
|
|
| |
Malinna | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| а ось вам і приклад шикарної синьої сукні я її на сайті lanovale побачила, ось це справді краса і шик , і чудова ідея з приводу синіх елементів в одязі
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| так, чудово
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я ось теж зараз спантеличена пошуком сукні коралового кольору на весілля до подружки.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Мені все-таки здається, що простіше пошити, ніж шукати готове. У мене дівчина теж собі довго голову ламала, де знайти собі вбрання на весілля. Поки не скористалася послугами швачки. А взагалі вона моніторила цю гілку на olx, все сподівалася що там з'явиться сукня, яку вона шукає, але часу в нас було обмаль, там що так і не дочекалися. подивіться Ви, може Вам пощастить більше.
|
|
| |
AlisFrolova | Повідомлення # 8 |
Сержант
| сукні можна купити на Клубку)
|
|
| |
КаринаКолесник | Повідомлення # 9 |
Сержант
| А чому червоне не можна?
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| теж не зрозумію, чому червоне не можна. За прикметами нічого такого не чула, якщо чесно. Думаю, що це просто для того, щоб подружка менше впадала в очі іншим гостям )) Я б порадила зазирнути в магазин LiPar. Там можна і СП організувати, якщо є можливість, і просто досить цікаві модельки є. Що найголовніше - недорого і якісно.
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Цитата Polinka ( ) теж не зрозумію, чому червоне не можна. За прикметами нічого такого не чула, якщо чесно. Думаю, що це просто для того, щоб подружка менше впадала в очі іншим гостям ))Я б порадила зазирнути в магазин LiPar. Там можна і СП організувати, якщо є можливість, і просто досить цікаві модельки є. Що найголовніше - недорого і якісно. У мене дружина в них купувала одяг із подругами...мені подобається. А то буває в інших продавців як надішлють ганчірки, дивитися гидко.
|
|
| |
barada2010 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Так, просто пошукайте в інтернет-магазинах і напевно знайдете підходящі варіанти. ну... крім червоного, якщо вже не можна
|
|
| |
Nika314 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Тільки не довге
|
|
| |
Августа | Повідомлення # 14 |