| Сонцезахисні окуляри | 
|  | 
| 
| Uuuu | Повідомлення # 1 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 110 Статус: Offline | Привіт усім) Хочу купити окуляри, тільки щоб були дзеркальні. Може хтось бачив такі, відгукніться! |  |  |  |  | 
| 
| Metr | Повідомлення # 2 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 120 Статус: Offline | Ось, прошу - тут є все a-shop Мені теж подобаються такі, у мене дзеркальні тільки авіатори. Ось вони класно виглядають)
 |  |  |  |  | 
| 
| dontworrybehappy | Повідомлення # 3 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 9 Статус: Offline | хто бачив окуляри зі скла у формі сердець |  |  |  |  | 
| 
| bud_sasha | Повідомлення # 4 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 12 Статус: Offline | Я такі бачив у ZimlexЦитата dontworrybehappy (  )  хто бачив окуляри зі скла у формі сердець |  |  |  |  | 
| 
| Іриска | Повідомлення # 5 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 4 Статус: Offline | окуляри-сердечка є в а-шопі і на аліекспресі:) |  |  |  |  | 
| 
| Nika314 | Повідомлення # 6 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 10 Статус: Offline | П'ять штук і жодне не йде мені |  |  |  |  | 
| 
| Фонтан | Повідомлення # 7 |  |  Майор Група: Користувачі Повідомлень: 88 Статус: Offline | Та годі, жодна форма не пасує Їх зараз стільки, що можна вибрати відразу кілька відповідних форм. По-моєму, хіпстерські моделі всім пасують. У мене подруга одна теж страждала і бідкалася, що їй жодні окуляри не пасують, а як її "татусь" підігнав їй брендові окуляри  перед їхньою подорожжю до австрійських Альп, то вони їй одразу пасують. Тепер не знімає, каже, що саме такі окуляри - останній писк зимового сезону. |  |  |  |  | 
| 
| Senesy | Повідомлення # 8 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 20 Статус: Offline | А я по життю окуляри ношу з діоптріями і страшенно заздрю тим, хто може носити сонцезахисні окуляри :((((( |  |  |  |  | 
| 
| yelmat | Повідомлення # 9 |  |  Підполковник Група: Користувачі Повідомлень: 129 Статус: Offline | Хороший вибір окулярів є на studiofashion Я вважаю, що окуляри є дуже важливим аксесуаром для кожної людини, тому не бачу сенсу брати фуфлижні окуляри. Потрібно брати красиві брендові окуляри, які будуть підкреслювати вашу індивідуальність. |  |  |  |  | 
| 
| Джміль | Повідомлення # 10 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 7 Статус: Offline | Зараз взагалі не актуальні, хіба що лижні окуляри) Краще одягу купувати, і бажано тепліше - зима прийшла, зі снігом і мінусом у двадцять градусів) Замовив в інтернеті теплий кардиган, але, відчуваю, доведеться і светр з оленями купувати)))
 |  |  |  |  | 
| 
| inna02 | Повідомлення # 11 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 13 Статус: Offline | Окуляри дуже класні, у мене є такі, якість взагалі супер. Замовляла 2 роки тому на Закупівлі за доступну ціну. Краще взяти в інтернеті, а то я дивилася в салоні на багато дорожче, а якість теж саме. |  |  |  |  | 
| 
| yagodka | Повідомлення # 12 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 18 Статус: Offline | згодна, теж роблю покупки через інтернет |  |  |  |  | 
| 
| JuliaD | Повідомлення # 13 |  |  Сержант Група: Користувачі Повідомлень: 21 Статус: Offline | і я такі хочу! |  |  |  |  | 
| 
| Millona | Повідомлення # 14 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 5 Статус: Offline | Комбіновані чорно-золотистого кольору мають стильний вигляд. |  |  |  |  | 
| 
| Оверкод | Повідомлення # 15 |  |  Рядовий Група: Користувачі Повідомлень: 4 Статус: Offline | красиво |  |  |  |  |