Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сукня на випускний: з якої тканини вибрати?
Тимохіна Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, а з якої тканини найкраще вибрати сукню на випускний бал? Які модні тенденції на наступний рік?

Порох Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Дівчата, ви тканину обирайте прозору - нам, мужикам, такі вбрання найбільше подобаються :))))

Senesy Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Якщо хочеш коротку сукню, то краще виглядатиме непрозора тканина. А якщо довге або зі шлейфом, то тільки напівпрозора, струмлива тканина. Хоча... все залежить від фасону самої сукні.

Тимохіна Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата Порох ()
Дівчата, ви тканину обирайте прозору - нам, мужикам, такі вбрання найбільше подобаються :))))
А у вас, у мужиків, тільки одне на умі smile Паслися б краще в чоловічому форумі...

Lisyonok Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Найкраще брати красиву тканину, щось на кшталт атласу, наприклад, і скомбінувати його з льоном, наприклад, і пошити в ательє. Ось тоді це буде реально ексклюзивна сукня.  Я займаюся, до речі, пошиттям і знаю де замовити оптом таку тканину, можу підказати, якщо цікаво).

Exiousle Повідомлення # 6
одеський форум
Полковник
Цитата Lisyonok ()
Найкраще брати красиву тканину, щось на кшталт атласу, наприклад, і скомбінувати його з льоном, наприклад, і пошити в ательє. Ось тоді це буде реально ексклюзивна сукня.  Я займаюся, до речі, пошиттям і знаю де замовити оптом таку тканину, можу підказати, якщо цікаво).
А де до речі продають хороший атлас? Теж шукаємо!

Lisyonok Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Цитата Exiousle ()
А де до речі продають хороший атлас? Теж шукаємо!
Здебільшого гарний атлас є саме там, де продають тканину для постільної білизни. Ось на такому сайті знаю точно є хороший атлас, я шию атласні пастелі і там здебільшого замовляю матеріал. Найголовніше взяти якісний матеріал, бо від цього потім залежатиме вигляд і міцність виробу. Зараз на ринку дуже багато підробок, тому потрібно їх остерігатися і брати тільки в перевірених місцях.

Kate Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Мені теж дуже подобаються атласні сукні, вони мають просто шикарний вигляд.

Polinka Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Найдорожча на вигляд тканина - атлас, жакард. Шифон легкий і дуже приємний на вигляд. Вибір, звичайно, за вами. Але я багато СП організовувала з цього сайту в цей період і можу сказати, що перевагу віддають жакарду й атласу. Або коктейльним, або в підлогу сукням.

Ivazer Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
як по-вашому тканина впливає на тенденцію моди? Тенденцію визначає фасон і загальний стиль, тканина скрізь різна залежно від того, який бренд купуєш, і яка ціна за сукню (сукню з Китаю за 500-600 гривень шиють з дешевих атласу/поліестеру і іже з ними з ними, більш-менш якісні - шовк, джерсі, креп-сатин, атлас і т.п.). Зайди на ЯндексМаркет або моніторь по брендових ІМ на кшталт shoplife Ламоди і обирай, зважаючи на свій бюджет, якщо грошей небагато - бери китайське на 7км, тому що дешеву тканину важко визначити, якщо не придивлятися, основний мінус тільки в тому, що після 10-15-го прання сукню можна буде викидати. Подобаються сукні з джерсі+шифону і чисто шовкові без добавок, на останні ціни в середньому від 1500 грн. і вище, саме якщо брати брендове
ps. Пишу з акаунта чоловіка. на мій не заходить другий день

123321uaua Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Привіт)))
Я вибрала атлас

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: