Подарунок для подруги
|
|
Фора | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Що можна подарувати? Одяг і косметику вона не любить отримувати в подарунок
|
|
| |
Симона | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Подаруйте їй Стартовий набір Joyetech eVic VTC Mini with Tron Kit White для електронних сигарет, звісно, якщо вона курить. Хоча бувають і рідини для електронних сигарет без нікотину, з приємними фруктовими смаками, їх можна палити й тим, хто не полюбляє тютюнові сигарети. Зараз електронні сигарети в моді, я курю без нікотину.
|
|
| |
Ріанна | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| хороший варіант
|
|
| |
Хенсі | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| так, непоганий
|
|
| |
karin | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Фора ( ) Що можна подарувати? Одяг і косметику вона не любить отримувати в подарунок Подаруйте гарні прикраси. Не головне купувати золото, можна і срібло. Я замовляв прикраси в магазині ТрендіФренд . Хороший магазин, можна не дорого купити красиві речі.
|
|
| |
vysoczkij | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дякую за підказку. Я нещодавно замовив у ТрендіФренд на подарунок дівчині шарми від Пандора. Це маленькі прикраси зі срібла. Коштують не дорого, але дуже красиві.
|
|
| |
MalinaJ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я теж купувала шарми від Пандора в ТрендіФренд. Мені з першого погляду сподобалися) Замовляла на Нову Пошту. Оплатила при отриманні. Дуже зручно і швидко
|
|
| |
Десар | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| чудовий варіант
|
|
| |
Романса | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| чому б і ні
|
|
| |
siria | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Фора ( ) Що можна подарувати? Одяг і косметику вона не любить отримувати в подарунок Ну тоді сам бог велів щось із прикрас подарувати. Можна, як тут уже в темці радили, щось із Пандори замовити, можна з Шамбали. Можна ювелірку, а можна і біжутерію. Це ви вже за своїми фінансами дивіться). Але якщо біжутерія хорошої якості, то вона і виглядає класно і носиться добре. Для себе і на подарунок біжутерію в основному беру в магазині musthave. Подивіться самі, може і вам щось сподобається)
|
|
| |
Іннуля89 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Зараз теж думаю над подарунком подрузі на іменини і мені сподобалася ідея з фотоальбомом, навіть дуже! Але ось біда - у мене майже немає фоток з подружкою, хоча бачимося ми досить часто! Я, в принципі, не дуже люблю фотографуватися (((( Розглядаю такі варіанти як гаманець, або візитницю. Думаю, що такий подарунок їй сподобається! Замовляла нещодавно для себе чохол на сайті "Семь Сумок" і бачила, що у них великий вибір гаманців. Якістю обслуговування задоволена
|
|
| |
mafffri | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я пригледіла прикольну жилетку в подарунок на і тепло і стильно. І оскільки подруга у мене шмоточниця ще та, то впевнена, що їй дуже сподобається таке.
|
|
| |
Oksana22 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| подаруйте їй на зиму гетри, такий подарунок має їй точно сподобається, плюс зараз є дуже класні гетри, ось можете тут вибрати
|
|
| |
лілі09 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Цитата Фора ( ) Що можна подарувати? Одяг і косметику вона не любить отримувати в подарунок тоді найкращим подарунком будуть гроші)
|
|
| |
Vanan | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Як на мене найкращий подарунок це ваша любов)
|
|
| |