Жіноче взуття
|
|
Івца | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Що із взуття купити собі на літо? Як думаєте - босоніжками обійдуся чи прикупити і туфлі? Які моделі в моді зараз?
|
|
| |
Каришина | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| А я взагалі не ношу босоніжки. Влітку це шльопанці або легкі туфельки. Або кросівки літні.
|
|
| |
Iziza | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Що купити вирішувати вам - бажаного всього по парі) І босоніжки на низькому, і туфельки легкі, і мокасини або кросівки. Усе це влітку стане в пригоді за різної погоди.
|
|
| |
zozulya | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я вже дивилася, що буде модно в цьому сезоні - самій цікаво, що варто купувати. Але бачу, що у мене деяке трендове взуття вже є) Платформа, наприклад. Доведеться ще докупити балетки з гострим носком, а то у мене немає. Зараз якраз в інтернет-магазині Sale Fox дивлюся асортимент.
|
|
| |
Berust | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Улюблена тема дівчаток
|
|
| |
Folamana | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ну на літо, ясна річ, що босоніжки - все ж таки на те воно і літо, щоб носити легке взуття!
|
|
| |
Путішественниця | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| хороші
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Здрастуйте, зараз уже актуально вибрати взуття на осінь і зиму для всієї родини deltasport (ось гарний інтернет-магазин), мені одного разу порекомендували, тепер я всім раджу подивитися і вибрати якісне взуття та одяг. Доставка здійснюється поштою.
|
|
| |